Sunt bărbați care au preferințe din astea. În funcție de cât de tare arde flacăra pasiunii in ei, preferințele astea pot fi numite sau nu, un fetish. Dacă vrei un exemplu uită-te la aproape orice film regizat de Tarantino. O să vezi destul de multe cadre luate exact așa cum zici tu, la degete și talpa piciorului.
In principiu le admira, daca sunt frumoase si lungi, dar se pot uita si daca nu sunt perfecte, din mila.
Uneori ne uitam involuntar.
Nu inseamna ca punem tara la cale sau ai tu o problema, ne fug ochii cand e vorba de o prezenta feminina atragatoare.
Ne putem uita la picioare, la par, la zambet, ochi, fund... Depinde ce observam, sau care sunt preferintele.
Pfff, daca nici atat nu poti intelege, cum intelegi functiile integrale, derivatele, etc?!
Ca e pervers, ca femeia respectiva are niște picioare frumoase, ca poate avea un fetish cu picioarele femeii, dar mai mult ca sigur ca o considera sexy și atrăgătoare exact cum ești și tu.
Mulțumesc chiar am picioare frumoase
Nu cred. Ți-o murit puțin lăudătorii
Carpeta aia de pe perete și icoana face toată imaginea
Pentru o fata asa de HOT ca tine ar trebuie făcută o poza într-un loc mai selective, peisaj mai frumos, nu apocaliptic
Ai niște ochi superbi, ți-ai făcut cont aici sa ne înnebunești nu știu ești mandra tare
Esti de etnie Rroma?
Celebrul troll raizing da, mie îmi place cum arata, deja și-o ia în cap de la prea multe complimente, e bine ca ai venit tu cu un croșeu
Stai linistit că nu mi-o iau în cap daca dai asemenea raspunsuri nu ai ce intra in dialog cu mine. Nu-mi place răutatea e fix problema mea ce fel de poză fac și o fac unde vreau eu nu ți-am pus o întrebare în care să îți dai cu părerea despre ce am eu pe perete...așa că o seară bună îți doresc. Si da sunt frumoasă (fiecare om e frumos in felul lui) am destula încredere în mine ca să zic că sunt frumoasă?
Ești frumoasa dar ai făcut poza într-un loc total nepotrivit pentru o tipa asa faina ca tine. Cred ca înainte sa îți faci poza ai muls o vaca, ai dat la porci nu știu. Ai cam mult tupeu pentru o fata de la tara, dar te iert ca ești drăguță și suferi după ce acel băiat ma bucur ca ai încredere în tine, dar nu te avantajează deloc locul în care ai făcut poza, în alt loc te făceai de ras cu poza aia, aici găsești empatie ca nicăieri.
Na, ca mai și fugărit
Îmi poți da ignore dacă nu ma suporți
Mulțumesc că m-ai iertat... vreau sa te întreb câți ani ai?
Mă daca tu tot te legi de poza aia uite că o schimb să văd ce mai ai de adăugat după
De ce asa curioasa? Hai, ca promit ca nu o sa mai fiu răutăcios. Eu doar te sicanam ca arăți bine
O seara plăcută.
Am 29.
Las-o nu o schimba. Tu faci ca poza sa arate de 5 stele.
Iau uite unde era Cico Rico ) iar te dai la fete
Pai poza e irezistibila, adică fata.
Încerc sa ii țin de urat sa nu mai sufere după acel băiat.
Sunt îngerul ei păzitor.
Pai nu este evident? este deplasat omul rău ciudata omul rău de ce s-ar uita la picioare tale? Ce dreacu mai este și asta? Ai grija cine știe ce bolnav este ăla i-ați un spray la tine
Da și mie mi se pare ciudat. Nu ma privit o data de mai multe ori?
Pai deja trebuie sa-ti dai seama din prima de ce s-ar uita la picioarele tale adică tu chiar nu te intrebi? Pe bune? I-ați un spray sau stai departe de el vorbesc foarte serios tipul este deplasat
Nu e vorba se spray aici.Il cunosc personal pe acel băiat și e un băiat cumsecade. Dar nu se uită la tot piciorul se uită doar la degete și talpa piciorului de ce?
Nu știu.
Mulțumesc de răspuns
E drept că e o preferință mai puțin comună (mai ales în cultura noastră) dar asta nu înseamnă că tipul e un pervers. Fiecare cu pasiunile și preferințele lui.
Așa e. Nici eu nu am impresia că e un pervers posibil să-i placă pisoarele mele(menționez că le am ca-m micuțe )
Sunt bărbați care au preferințe din astea. În funcție de cât de tare arde flacăra pasiunii in ei, preferințele astea pot fi numite sau nu, un fetish. Dacă vrei un exemplu uită-te la aproape orice film regizat de Tarantino. O să vezi destul de multe cadre luate exact așa cum zici tu, la degete și talpa piciorului.
Da mulțumesc de răspuns ❤️Pai nu am impresia că este pervers întotdeauna văd partea plina a paharului.Insa se uită mereu la picioare dar nu la tot piciorul în sine..se uită doar la tălpile piciorului și la degete mereu mă uitam sa vad ce am de se uită dar nu găseam motivul
Așa e. Nici eu nu am impresia că e un pervers posibil să-i placă picioarele mele(menționez că le am ca-m micuțe )
Foarte posibil și nu cred că trebuie să te ingrijorezi doar din cauza asta.
ฅ^•ﻌ•^ฅ
anonim_4396 întreabă: