| Nella12 a întrebat:

Ce însemna când un băiat se uită la picioarele unei femei? Nu prea înțeleg asta...dau funda. Mulțumesc pentru răspunsuri

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Sunt bărbați care au preferințe din astea. În funcție de cât de tare arde flacăra pasiunii in ei, preferințele astea pot fi numite sau nu, un fetish. Dacă vrei un exemplu uită-te la aproape orice film regizat de Tarantino. O să vezi destul de multe cadre luate exact așa cum zici tu, la degete și talpa piciorului.

30 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In principiu le admira, daca sunt frumoase si lungi, dar se pot uita si daca nu sunt perfecte, din mila.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Uneori ne uitam involuntar.
Nu inseamna ca punem tara la cale sau ai tu o problema, ne fug ochii cand e vorba de o prezenta feminina atragatoare.
Ne putem uita la picioare, la par, la zambet, ochi, fund... Depinde ce observam, sau care sunt preferintele.

| Celcestietot a răspuns:

Dar o femeie cand se uita la un barbat, ce crezi ca inseamna?

| mentholinks a răspuns:

Pfff, daca nici atat nu poti intelege, cum intelegi functiile integrale, derivatele, etc?!

| Lukasssz a răspuns:

Fa poza si arat-i lui Cristi, el si-o va pune la profil laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca e pervers, ca femeia respectiva are niște picioare frumoase, ca poate avea un fetish cu picioarele femeii, dar mai mult ca sigur ca o considera sexy și atrăgătoare exact cum ești și tu.

| Nella12 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc chiar am picioare frumoase

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nella12):

Nu cred. Ți-o murit puțin lăudătorii laughing
Carpeta aia de pe perete și icoana face toată imaginea rolling on the floor
Pentru o fata asa de HOT ca tine ar trebuie făcută o poza într-un loc mai selective, peisaj mai frumos, nu apocaliptic happy
Ai niște ochi superbi, ți-ai făcut cont aici sa ne înnebunești nu știu laughing ești mandra tarehee hee
Esti de etnie Rroma? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Celebrul troll raizing big grin da, mie îmi place cum arata, deja și-o ia în cap de la prea multe complimente, e bine ca ai venit tu cu un croșeu rolling on the floor

Stai linistit că nu mi-o iau în cap daca dai asemenea raspunsuri nu ai ce intra in dialog cu mine. Nu-mi place răutatea e fix problema mea ce fel de poză fac și o fac unde vreau eu nu ți-am pus o întrebare în care să îți dai cu părerea despre ce am eu pe perete...așa că o seară bună îți doresc. Si da sunt frumoasă (fiecare om e frumos in felul lui) am destula încredere în mine ca să zic că sunt frumoasă?

Ești frumoasa dar ai făcut poza într-un loc total nepotrivit pentru o tipa asa faina ca tine. Cred ca înainte sa îți faci poza ai muls o vaca, ai dat la porci nu știu. Ai cam mult tupeu pentru o fata de la tara, dar te iert ca ești drăguță și suferi după ce acel băiat happy ma bucur ca ai încredere în tine, dar nu te avantajează deloc locul în care ai făcut poza, în alt loc te făceai de ras cu poza aia, aici găsești empatie ca nicăieri.
Na, ca mai și fugărit happy

Îmi poți da ignore dacă nu ma suporți kiss

Mulțumesc că m-ai iertat... vreau sa te întreb câți ani ai?

Mă daca tu tot te legi de poza aia uite că o schimb să văd ce mai ai de adăugat după

De ce asa curioasa? Hai, ca promit ca nu o sa mai fiu răutăcios. Eu doar te sicanam ca arăți bine happy
O seara plăcută.
Am 29.

Las-o nu o schimba. Tu faci ca poza sa arate de 5 stele.

| LostForForever a răspuns (pentru anonim_4396):

Iau uite unde era Cico Rico laughing) iar te dai la fete

| anonim_4396 a răspuns (pentru LostForForever):

Pai poza e irezistibila, adică fata.
Încerc sa ii țin de urat sa nu mai sufere după acel băiat.
Sunt îngerul ei păzitor.

| EcceHomo a răspuns:

Înseamnă că încearcă să îi facă unghiul de fugă.

| LostForForever a răspuns:

Pai nu este evident? este deplasat omul rău ciudata omul rău de ce s-ar uita la picioare tale? Ce dreacu mai este și asta? Ai grija cine știe ce bolnav este ăla i-ați un spray la tine

| Nella12 explică (pentru LostForForever):

Da și mie mi se pare ciudat. Nu ma privit o data de mai multe ori?

| LostForForever a răspuns (pentru Nella12):

Pai deja trebuie sa-ti dai seama din prima de ce s-ar uita la picioarele tale adică tu chiar nu te intrebi? Pe bune? I-ați un spray sau stai departe de el vorbesc foarte serios tipul este deplasat

| Nella12 explică (pentru LostForForever):

Nu e vorba se spray aici.Il cunosc personal pe acel băiat și e un băiat cumsecade. Dar nu se uită la tot piciorul se uită doar la degete și talpa piciorului de ce?

| LostForForever a răspuns (pentru Nella12):

Nu știu.

| Nella12 explică (pentru VoidEternal):

Mulțumesc de răspuns

| VoidEternal a răspuns (pentru Nella12):

E drept că e o preferință mai puțin comună (mai ales în cultura noastră) dar asta nu înseamnă că tipul e un pervers. Fiecare cu pasiunile și preferințele lui.

| Nella12 explică (pentru VoidEternal):

Așa e. Nici eu nu am impresia că e un pervers posibil să-i placă pisoarele mele(menționez că le am ca-m micuțe )

Sunt bărbați care au preferințe din astea. În funcție de cât de tare arde flacăra pasiunii in ei, preferințele astea pot fi numite sau nu, un fetish. Dacă vrei un exemplu uită-te la aproape orice film regizat de Tarantino. O să vezi destul de multe cadre luate exact așa cum zici tu, la degete și talpa piciorului.

| Nella12 explică:

Da mulțumesc de răspuns ❤️Pai nu am impresia că este pervers întotdeauna văd partea plina a paharului.Insa se uită mereu la picioare dar nu la tot piciorul în sine..se uită doar la tălpile piciorului și la degete mereu mă uitam sa vad ce am de se uită dar nu găseam motivul

| Nella12 explică:

Așa e. Nici eu nu am impresia că e un pervers posibil să-i placă picioarele mele(menționez că le am ca-m micuțe )

Foarte posibil și nu cred că trebuie să te ingrijorezi doar din cauza asta.
ฅ^•ﻌ•^ฅ