| Ally563 a întrebat:

Ce intamplari amuzante ati mai avut? (plictiseala asta)

Răspuns Câştigător
| 愛日本 a răspuns:

Am cazut cu fundul intr-o galeata cu apa si varamea a plans..rau..pentru apa, nu pentru mine.
Tot cu varamea...Eram mici si bunica ne-a dat niste crengi si eu i-am rupt-o pe a ei si a plans.
In clasa a 4a un coleg a adus un caine in clasa, si da, l-a vazut si doamna invatatoare.
Era micuta, si ma ajucam de-a v-ati ascunselea si m-am ascuns dupa un butoi si am stat mult timp acolo, doar dupa ce ma ridicasem am observat ca statea pe un sobolan...
Nu imi mai vin in minte momentan happy

4 răspunsuri:
| crbogdan a răspuns:

Mergeam aseara in oras si un cioban cu o turma mare de oi prin oras laughing) Sebes, judetul Alba

| Ally563 explică:

Astept cat mai multe raspunsuri happy

| Liviu a răspuns:

Cat de tembel sa fiu ca la 12 noaptea sa ma duc la w.c apoi sa ma duc sa ma imbrac, si sa vreau sa plec la munca? Cand eu tocmai dimineata trebuia sa plec.De atunci tata are manie cand aude zgomote,chiar daca numai lucrez blushing Amuzante,penibile,jenante. di tate pentru 'tati' laughing Alta intamplare,cand mi-am pus piercing in limba,l-am scos afara sa vad daca il pot vedea blushing si nu deschideam gura cat trebuia ca sail bag inapoi, si l-am prins intre dinti (Inafara)Si eu trageam de limba ca disperatu sa intre inapoi, mai ca era sa raman fara limboasa laughing, Mi-am crapat o masea, n-am mancat vreo 2 saptamani, doctora m-a intrebat daca is peltic ca vorbesc 'sasait' (de la piercing pateam asta) a facut o fata cand i-am aratat... blushing cam asta ar fi laughing

| 夢想家兩次 a răspuns:

I-am spus unui prieten ca il voi impinge...si asta am facut big grin