Pai cand a venit balciul la mine in oras mi-am cumparat si eu o chestie.era un balonas care cica se modela dar era plin cu faina.si s-a spart exact acolo de unde l-am cumparat.am umplut toata marfa si trotuarul cu faina dar mai nasol era ca m-am murdarit si eueram in centrul atentiei
Pai de unde sa incep, acum 2 ani am fost prins masturbandu-ma, alta data am fost prins cantand melodii porcoase
Eram cu varamea ne duceam la tren si am trecut pe langa un rau si ii aratam lui varamea ca erau niste flori frumoase galbene pe partea cealalta a raului,cativa metrii ami departe de acele flori erau 2 fete pe ''plaja'' care se sarutau cu foc.Am ramas in loc cu varamea si ne holbam.La un moment dat cele 2 si-au dat seama ca ne uitam la ele si s-au ridicat de jos si s-au aruncat in rau ramand cateva seunde la fundul apei apoi au iesit stand cu spatele la noi-probabil le-a fost rusine,noi radeam ...
Am mai patit una in fata blocului era o balta si am cazut direct in ea. mi sevedea tot prin pantaloni.si radeau toti de mine
anonim_4396 întreabă: