E ciudat pentru ca nu era nicaieri, nici in casa, nici in curte.
Buna!
Eu am avut multe intamplari ciudate.
O sa-ti zic doua dintre ele.
Acum un am sau doi, intr-o seara oarecare, ma trezisem sa beau apa. Cand am ridicat capul era o lumina care cred ca plecase de la capul meu, sau de undeva din directia aia, pana la usa, apoi a disparut. A fost ciudat si mi-a fost frica in noaptea aia sa mai adorm.
Lumina aia era pala si nu aveam vederea asa buna ca na, de-abia ma trezisem din somn.
A doua a fost acum o saptamana, sau doua, cred.
M-am dus si am dormit la o prietena. Ea a zis ca m-am trezit din pat, m-am dus la geam, m-am uitat pe el, si am zis "Cand vine masina?" Apoi m-am dus inapoi in pat si m-am culcat.
A fost foarte ciudat, pentru ca nici macar nu-mi amintesc! Absolut nimic! Nothing! Nada! Niente!
Apropo, chiar ciudata intamplarea ta. Daca mai ai sa mi le spui si mie ca pe mine chiar ma pasioneaza intamplarile bizare.
Te pup, pa, pa! :*
La primul exemplu, probabil pentru ca nu te-ai trezit bine din somn ti-ai inchipuit acea faza, iar la al doilea exemplu, probabil erai somnambula.Visele ne permit, adesea, să fim interpreţii celor mai diverse şi fanteziste scenarii.Mai există şi acea categorie de oameni care, din motive doar presupuse momentan, îşi părăsesc, inconştienţi, culcuşul în timpul procesului oniric şi, asemenea unor zombie, execută firesc şi implacabil diferite acţiuni rezervate stării de veghe.Deci asta ti s-a si tie.
Dar sa stii ca nu esti singura! si mie mi s-a intamplat o data:atipisem intr-o zi in care era plictiseala mare si dupa un timp suna telefonul mamei mele, iar eu fiind langa el l-am auzit si cred ca m-am trezit doar partial pentru ca mi-a zis ca in timp ce vorbea la telefon eu am focut un tur al casei dupa care m-am pus la loc in pat
Am uitat sa te intreb ceva!
Nu ai intrebat-o pe prietena ta de unde are zgarietura aia? Daca da, ce ti-a zis?