Un pusti mi-a spus mie odata:
el:Bai, tu este smecher?
eu:Nu!
el:bine, dar tu stii ce inseamna smecher?
eu:ce inseamna?
el:smecher inseamna sa fii de doua ori prost, si o data fraier"
In general cand auzi ca, unu, e smecher intelegi ca "are spate", cunoaste multi care eventual s-ar baga pentru el in caz de ceva.In general acesti "smecheri" se iau de persoane mai slabe fizic sau mental, tocmai pentru a-si intari statutul acesta.Statutul de "smecher". Pe langa acestia mai gasesti si 2-3 fete care sunt moarte dupa el.Acestea ii cara cat'odata si sticla de cola la juma'...si eventual ii fac si o poza cand acesta are ochelarii "la el".
Prin smecher inteleg un om cu relatii, un om care nu are frica de nimic si care are un tupeu extraordinar.
Smecher este un tip care stie sa iasa din incurcaturi, pe un astfel de tip nu-l poti pacali, intotdeauna se orienteaza cu pricepere in orice situatie, tragand foloase. Este abil, istet, siret, sarlatan, el stie sa pacaleasca sau sa fraereasca pentru a trai mai bine.
1 data prost si de 2 ori fraier.Bine acum fiecare cum crede.In ziua de azi majoritatea cred ca a fii smecher inseamna a fii o persoana influenta. A nu se face aluzii.Smecheria e prostiaaaaaa!
Aveam un coleg care el era smecher.
se dadea mare
si le spuneam colegilor faza cu"de 2 ori prost si o data fraier"
nu am credeau iar intr-o zi din greseala le-am dovedit-o
iese baiatu ala la tabla si era varza la mate si se ruga de mine sa-l ajut.l-a vazut profa si la facut de tot rasu in clasa, iar o data diriginta, l-a facut de tot rasu i clasa. a dat dovada de prostie
iar int-o zii iesim de la scoala.eram de brat cu el si il ia unu la pumni
si incepe sa strige " baiatu nu imi da, promit ac nu mai fac"
un smecher pentru me e un adevarat cocalar
Multi care isi atribuie cuv smecher'' sunt de fapt cam prosti.si mai aunt unii care au niste banii dar tot pe la ''prosti'' ii gasesti, si mai sunt unii care stiu sa se scoata singuri din.care gandesc si care sunt abili in viata. care se folosesc de orice in favoarea lor`(dar aia nu se mai numesc''smecheri'')acum.`a decazut nivelul!`
JeSuisAnonyme întreabă: