| The Epic Fail Guy a întrebat:

Ce intelegeti prin "libertatea garantata de democratie"? Amaze me young padawans.

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

O tampenie.La fel ca si toate celelalte garantate de democratie.Conceptul de libertate e prost inteles."Libertatea nu inseamna sa faci ce vrei, ci sa nu faci ce nu vrei"Greu de priceput.Greu de tot.Nu inseamna sa te simti jaguar pe sosele sa omori patru oameni, nu inseamna sa ti-o pui de la 13 ani, nu inseamna libertate ca in jugla.Libertate conditionata de reguli, de legi.Libertatea mea nu e mai mare ca a ta. E egala. Dar daca ar exista conceptul de egalitate aplicat(ca scris "e" multe "literaturi" in paragrafe)da, am putea vorbi despre libertate garantate de democratie.Asa e doar o basina fasaita, o gogoasa vanduta de parlamentwinking

| AleandraIleana98 a răspuns:

Pai adica nu mai suntem asa de limitati. Avem voie sa facem mai multe lucruri.De exemplu femeile pot sa ocupe mai multe posturi pot sa fie si avocti sau copii daca vor pot sa renunte la scoala.Nu numai asat inseamna liberatatea si mai multe lucruri

| The Epic Fail Guy explică:

Nu stiu daca parlamentul e de vina. Nu crezi ca mai vinovati suntem noi, oamenii si mentalitatea noastra?

| The Epic Fail Guy explică:

Capitalismul naste frustrari din ce in ce mai mari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Denisa Shik, bai disperat'o, in loc sa ajuti ne f... i la cap cu chatu ala. zdreanto termina cu faze de astea, asta nu'i site de batut joc. Sper sa ti se stearga contul ca nu ai ajutat, mai mult ai facut reclama la cacatu ala de site, daramal'as...chiar,aia din poza nu esti tu, zdreantzooo