| LoveDreamsxdd a întrebat:

Ce intelegeti prin : "Unii oamenii sunt intre lumi"? Funda cel mai explicativ si rational raspuns big grin!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ne referim la un sens metaforic eu as considera aceasta formulare echivalenta cu cea "A fi pe alta lume" adica a fi "absent". Asta e doar ce am inteles eu.

10 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Ca să spui ce înţelegi prin asta, trebuie mai întâi să crezi în lumi paralele, apoi să ştii să dai o definiţie pentru aceste lumi paralele. E mai complicat.
Dar tot o chestie penibilă şi pseudointelectuală mi se pare, căreia probabil ăia mai dichisiţi o să-i găsească înţelesuri pe care nu le are.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru anonim_4396):

"A fi pe altă lume" înseamnă cu totul altceva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Woodenpints91):

Daca o luam logic intre inseamna in afara celor doua multimi.De exemplu 3 este inte 2 si 4 Daca ne referim in categoria nr nat..sau mai simplu...i este inte i-1 si i+1 (C)..Deci daca ne referim la orice fel de multimi cum ar fi cele 2 lumi: intre 2 lumi rezulta in afara celor doua deci in mod logic si matematic am demonstrat ca este acelasi lucru.

Dar am facut o greseala.Adica cum am zis daca zicem ca este intre doua lumi este automat in afara celor doua.dar desigur intre cele 2 lumi exista alta lume (l3), l1 lumea noasta, l2 lumea a 2-a. daca zicem pe alta lume(de l1) adica poate fi si pe l2..adica l2=l3...deci avem o conditie de existenta... Daca l2=l3 NU este acelasi lucru..Este ceva destul de relativ.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru anonim_4396):

Între lumi - nu aparţine de nimic, dar este foarte aproape sa aparţină de ceva, la limita dintre a aparţine şi a nu aparţine, oscilând între două chestii.
de pe altă lume - aparţine de ceva concret şi sigur ce nu are legătură cu o chestie comună.

Nu chiar. Adica cum ar fi intre a si b se afla (a, b)
Nu avem deci intersectie..Prima parte pe care ai zis-o este corecta ca este la limita. (a, b) este un interval..mereu vor exista multimi intere alte 2 multimi..sa o luam iar l1 si l2..intre l1 si l2 este x..adica l1

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica l1

Chiar nu inteleg de ce nu imi afiseaza tot raspunsul. dupa "adica l1" mai era ceva de spus foarte important dar nu afiseaza..incerc pentru a 3-a oara..."adica l1 < x

Nu se poate. iarasi nu mi-a afisat tot raspunsul...iti trimit eu maine mesaj cu raspunsul meu complet ca acum ies de pe pc.ce site.WTF

Daca ne referim la un sens metaforic eu as considera aceasta formulare echivalenta cu cea "A fi pe alta lume" adica a fi "absent". Asta e doar ce am inteles eu.

| TaviCompany a răspuns:

Expresia asta poate insemna doua lucruri acum depinde in ce context a folosito hmmmm.Intrun fel ar putea sa insemne ca omul acela e paralel nu prea are habar de viata......Si sa stiii ca mai poate insemna si ca este si fericit si suparat in acelasi timp deci Eu cam cu atat te pot ajuta. Aaaa si era sa uit poate sa insemne si ca umbla numai beti si drogatiwinkingalea alea funda happy