Adica postul de TV Antena 9 a spus in ceva emisiune ca RO va trebui sa plateasca catre Canada nu stiu ce milioane, dar adevarul este altul, adica ca tribunalul respectiv a dat o decizie in favoarea RO.
Din ce spui, ar fi bun sa ne arati si stirea, adica de unde ai tu informatia ca RO a primit acea decizie favorabila.
Faptul ca la Antena 7 ai vazut ca aia au spus ceva, apoi in alta parte altceva, trebuie si tu sa arati informatia.
Ca sa arati ca cineva greseste, trebuie si tu sa arati ca este altfel nu?
Ce milioane man? Între 3 și 6.5 MILIARDE $ erau pretențiile RMGC fata de statul roman! Nu URLA nimeni pentru câteva milioane asa de rău!
Decizia tribunalului din Washington este publica! Oricum este cea de fond! Nu este finala! Dar ghiaurii astia făceau o atmosfera în tara de ziceai ca vine APOCALIPSA!
Este unul dintre posturile plătite de guverne și partida sa difuzeze ce difuzează eu nu îl mai ascult de 8 ani
Antena 3 a devenit Antena 3 CNN. Aia sunt sefii.
Si, s-a facut publicitate unei anumite avocate pentru aceasta volatila victorie. Am banuiala ca vor castiga canadienii si le vom plati despagubiri si mai mari, plus cheltuielile de judecata aferente. Un nou caz Bechetel.
Se reconfirma statutul NOSTRU de colonie!