Mai bine spus ce nu ar trebui facu... Pipaieli, binoclat,
Si intrebari gen "Cand ne?","Nu vrei sa vi la mine?" "Nu erai mai inalta?" "Cate kg ai?" "De ce nu te-ai pensat sau facut unghiile sau imbracat altfel sau asa?" "Fostul era mai?" "Ai mai avut aventuri pana acum?" "Platesti tu?" Chesti de genu consider eu
De ce te-ai despartit de fostul? placi pe cineva? vrei sa facem sex in seara asta? esti spion sub acoperire?
De asta am zis si faza cu "Vi la mine?" daca nu e prost sa zica cealalta varianta sigur e idiot si o cheama la el
Ce meserie sau profesie ai? Ce salariu? In ce partid iti mananci rahatul?
Una din astea!
Mai bine intrebi : ce numar are la pantofi, slit sau sutien!
*scapa furculita din mana* (・_・;)
Ai spus sa-ti zic ce nu ar trebui sa întrebi la prima intalnire.Acum raspunde cu detalii pls.
Hahahah *se apleaca dupa furculita ...si-o rupe la fuga spre cea mai apropiata iesire*
Şi ție îți place în Gura Presei? Apropo, trebuie să plec că acum începe reluarea.Te-am pupat.Ciao.
Mmmm... pupat? (~_^) Si nu, n-am vazut nici un episod.
"69 sau doggy?"
Prima intalnire ar trebui sa fie amuzanta si un pic serioasa, doar vrei sa faci persoana de langa tine sa se simta bine. De la a II-a incolo, mai strecori si cate o intrebare personala.
Cele intime se lasa mai pe urma, ultimele as zice.
Dacă te vede neinteresantă și fraieră normal că vrea să te babardească să scape de tine, dacă te plăcea nu mai făcea asta.
Pe mine ma enerveaza la prima intalnire intrebarile de genul "cate relati ai m-ai avut?","da de ce nu mai esti cu el?" si cele despre sex.
mIsTeR întreabă: