| Graham2001 a întrebat:

Ce intrebari personale sa ii pun unei fete pentru a o face sa vorbeasca mai mult? Adica sa nu o intreb ceva si ea sa raspunda doar cu,,da" sau,, nu".

7 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

N-are rost, frate, dacă te apuci s-o iei cu întrebări la modul ăsta sună a interogatoriu, nu a discuție. Dacă aveți lucruri în comun conversațiile ar trebui să curgă de la sine.

| mentholinks a răspuns:

"Faci sex la prima intalnire?"

| Plato a răspuns:

"Care este opinia ta despre valorizarea esteticii urâtului?"
"Cum crezi ca se îmbină moralitatea si metafizica in constituirea filosofiei ratiunii irecuzabile?"
La astea nu poate raspunde cu da sau nu.winking

| Drimmero a răspuns (pentru Plato):

Poate sa raspunda cu nu stiu, simplu si la obiect.

| Rd79 a răspuns:

Daca raspunde doar cu da si nu inseamna ca nu vrea sa vorbeasca cu tine. La aproape orice intrebare se poate raspunde cu mai mult de atat.

| Graham2001 explică (pentru Rd79):

Vreau sa o fac sa imi povesteasca. Adica eu sa o intreb ceva de genul,, Care a fost cea mai frumoasa vacanta a ta?" Si ea sa inceapa,, Pai sa vezi...". Nu vreau pur si simplu sa o intreb,, Iti place la munte sau la mare?"

| Rd79 a răspuns (pentru Graham2001):

Daca fata vrea sa vorbeasca cu tine si o intrebi: "Unde iti place mai mult, la munte sau la mare?", nu o sa-ti raspunda sec: "La munte".
O sa-ti zica ceva de genul: "La munte, imi place sa urc pe munti. Tu ai urcat vreodata?". La care tu poti sa vi si sa dai un raspuns, ea mai zice ceva, etc.