Mulțumesc de încredere! Am super râs se pare că avem lume amuzantă, dar în sesnul cel mai bun, pe acest TPU. Am să mi strofoc creierii acum oficial am vacanță/concediu deci nu mai scăpați de mine.
"acum oficial am vacanță/concediu deci nu mai scăpați de mine"
Asta nu suna deloc bine...
Eu nu aud intrebarile de pe TPU, le citesc.
Nu stiu ce m-ar fascina, eu intru aici si incep sa scriu asa de chestie. Un fel de privit pe geam, dar online.
Eu mereu raspund in functie de ceea ce am experimentat in viata si ca ar putea fi de folos cuiva.In rest nu-mi place sa ma bag in nici un domeniu deoarece constat cu multumire ca tineretul de astazi majoritatea e foarte bine documentat in toate domeniile stiintei ceea ce insa nu se preda in scoala si aici am intilnit destul de des intrebari legate de cum sa lupti impotriva depresiei si cum sa o previi, asta m-i se pare un lucru foarte important, fata mea care este profesoara deja mi-a aratat caiete in limba engleza ca in unele tari deja s-a introdus ca materie cum sa invete omul sa fie fericit in viata.
Ok! Deci să înțeleg că ați vrea să auziți întrebări despre depresie și fericire?! Am să mă gândesc. Puneți-mi mintea la contribuție, recunosc că vreo 4, 5 ani în afară de faptul că am studiat pentru mine legislație și engleză, am cam stat pe tușă și mi-am pus la păstrare creierul, acum doresc să-l scot de la naftalină și să-l pun în mișcare.
Nu,nu ai inteles mesajul-prima parte a raspunsului meu se referea la ce raspund de obicei cu placere-a doua parte a raspunsului meu se referea la ce este mai bun aceasta generatie si unde falimenteaza totusi atita stiinta si informatie ca nu asigura fericirea nimanui.Chiar nu de mult am vazut un film in acest domeniu ca stiinta si informatia desi necesare, nu pot contribui la fericirea personala a nimanui, acolo trebuie altceva deja.
Ooo, dragă doamnă, cât adevăr grăiești!
Păi tehnologia deși se vrea a ne ușura munca, viața și a renaște mereu cu noi și noi informații, noi oamenii devenim și mai, și mai triști și mai frustrați și mai nesuferiți, deși s-au vrut a face rețelele sociale pentru a ne conecta și socializa, noi suntem și mai antisociali și mai singuri. De fapt, dacă stau să mă uit așa la trecut, generația noastră este cea mai solitară din întreaga eră.
Iar fericirea, deși se vrea a se aduce rețete minune, fericirea este în stagnare, pe cale de dispariție.
Aveam eu așa o vorbă, pe baza a ceea ce observasem în jurul meu :
"Evoluăm tehnologic, dar involuăm spiritual."