Ma holbez la babe dezbracate pe internet ))))) ascult piese from my playlist
O astept in fiecare noapte la lumina stelelor sa vina in viata mea dar vine dmineata si ea nu vine din pacate, acuma ca a venit iarna o astept ziua la lumina soarelui sau a noriilor sau la lumina inimi mele dar tot nu apare, mai e aprinsa o scanteie de speranta ca va veni vreodata
Am aruncat crema aia la gunoi, am cumparat tot aia,pai voi vedea,daca nu trece pana in martie ma duc le dermatolog, acuma pe bune de ce n-am iubita? pai mam vazut cu cateva fete mau mintit ca sufletul conteaza apoi am realizat ca fizicul conteaza, apoi m-a dezamagit cine nu trebia si n-am mai cautat nimic, sincer mam adaptat singur nu simt nevoia, sunt momente cand simt dar trece
Ei hai, stii ca e o vorba: ''fiecare buriana are umbra sa''. O sa imi dai dreptate mai tarziu!
Tot Effaclar, nu?
Nu trebuie sa te pui la ''colt'' doar pentru ca o persoana te-a dezamagit. Ia-o ca pe o lectie. Cauta altceva, mai bun.
Ascult muzica, pai incepe cu TPU majoritatea zilelor, apoi lucru si apoi iar TPU, filme, citesc cate ceva, invat ceva noua, mai vad un documentar, stiu e cam plictisitoare faza e ca mereu intarnesc persoane noi asa ca nu ma plicti
AndreeaShrott întreabă: