Sufletul... care s-a straduit toti anii acestia sa ma treaca prin ploi, soare, vint, zapezi,, insuccesuri'', deziluzii, amagiri si suparari, prin bune si nebune lucruri, prin viata asta plina de surprize.
Pe mine iubitul meu ma ajuta sa merg mai departe atunci cand sunt la pamant. Si prietenii adevarati.
Dorinta de a imi demonstra atat mie cat si celorlalti ca pot face ceva important cu viata mea si ca pot trece cu fruntea sus peste toate.
oricat de grele ar fi toate...trebuie sa trecem peste ale...sunt ambitioasa si asta cred ca ma ajuta foarte mult.
Eu una cred ca Dumnezeu imi da forta sa merg mai departe imi da putere...eu ma prabusesc eu ma ridic inapoi...
Acum iti mai da si altcineva puterea de a merge mai departe dar si la tine trebuie sa fie un pic de optinism
Tin minte ca tot asa de cateva zile eram numai trista, suparata...gandeam numai negativ si intr-o seara ma gandeam singura... oare ce rezolv eu daca sunt mai mereu asa ...nu rezolv nimic...mai mult imi fac rau...
Si euu am fost care mi-am zis mie sa nu mai fiu asa...si am reusit...desi cateodata mai am momente de ma prabusesc tot eu reusesc a ma ridica...
o seara placuta
Pai ma gandesc la ce am mai frumos in viata asta... Prieteni, familie etc... Am simtit de multe ori ca totul se prabuseste peste mine... si totusi... Nu s-a prabusit.... Gandesc pozitiv. pentru ca intotdeauna e loc de mai bine.... Ma plimb cat mai mult .ascult multa muzica.(dar nu trista) (in principiu asc kiss fm care ma binedispune)... Oricum "speranta moare ultima" asa ca nu inceta niciodata sa crezi in fortele proprii... Pt k numai asa vei putea iesi din impas si continua cu fruntea sus... pupici:*
Imi pun castile in urechi si ies la o plimbare...singur...si pot sa spun ca uit de toate problemele...parca as cadea intr-o transa.
Speranta la o zi mai buna... faptul ca atunci "candva " va fi mai bine dar ce ai patit?
@b3bita...practic nu am patit nimic in momentul de fata...insa s-au adunat toate problemele...si recunosc... urasc seara...pentru ca atunci am timp sa ma gandesc la tot ce se intampla...la toate relele...la toate problemele...si simt cum ma distrug incetul cu incetul...
1 ca nu pot sa suporta ca totul din jurul meu sa se prabuseasca, asa ca ma voi gandi ca trebuie sa reusesc. 2 ascult muzica singur si asta ma face sa uit de tot si sa fiu fericit!
Propuneti un tel si ambitioneaza-te sa-l atingi.Ai grija sa fie ceva pe termen scurt, usor de realizat pentru ca acum esti oricum lipsita de chef si ai sa vezi ca fiecare reusita te ambitioneaza sa mergi mai departe si satisfactiile vor fi pe masura.In alta ordine de idei, incearca in fiecare seara sa-ti faci program cu prietenii sau ce-ti place sa faci, sa nu ai timp sa te plictisesti. O alta idee ar fi, daca ai o prietena buna, sa vorbesti cu ea de problemele care te apasa, e posibil sa te ajute sa depasesti momentul.Succes si ai incredere in tine, esti mai puternica decat crezi
Speranta ca pe ruinele din jurul meu se va construii ceva maret si trainic; si muzica.
Forta o cauti in tine.sa fi puternica pentru a ajunge unde ti-ai propus, sa ajugi in acel punct si sa fi mandra ca ai reusit!
Ambitia si optimismul, te pot ajuta! POfta de atrai si de a te bucura de tot ce se intampla in jurul tau.De obicei pe mine ma ajuta mult muzica si plimbarile lungi pe jos atunci cand imen drag numi este alaturi.
In primul` rand nu trebuie sa crezi ca totul in jurul tau se prabuseste. chiar daca ai momente in care crezi ca nu esti buna/a de nimic, nu trebuie sa cedezi. viata este o lupta continua. cine reunta isi pierde echilibru, si. isi va pierde total mintile. si va ajunge chiar la sinucidere. Dumnezeu ne-a dat o viata, Dumnezeu trebuie sa aleaga ce se va intampla cu ea...
Si... stii ce iti da cea mai mare forta sa treci peste orice? Persoanele pe care le iubesti. pentru ele trebuie sa tii capul sus tot timpul. pentru prsoana pe care o iubesti, si bineinteles pentru parintii tai, care ca orice mama si tata, sunt foarte mandri de copilasul lor. :*
Asa ca lasa supararea, orice ar fi trece. suntem copii, inca nu stim ce este cu adevarat suferinta. daca noi oftam de acum, ce vom face cand vor aparea cu adevarat problemele? Zambim si trecem peste orice. e singura solutie. Be happy. Zambeste orice ar fi
Succes.
Dragostea, visul meu de a imi intemeia o familie cu persoana pe care o iubesc...imi da forta Dumnezeu in cele mai multe cazuri.
Doamne doamne...cat ma simt eu de daramata in momentul asta si m-ai facut sa rad Tepes...nu dragul meu...nu traiesc cu nimeni...doar eu cu mine...