Imi plac loialitatea si autenticitatea.
Nu imi plac lipsa de incredere si de motivatie/ambitie.
Chiar nu stiu ce-mi place la mine
In schimb imi displac multe(nu cred ca are rost sa enumar acum sau ma rog, recunosc mi-e lene)
Ti-e somnic?
Sunt obosit intr-adevar(munca asta)
Pai de ce nu faci nani atunci?
Nu la ora asta..nuuu, refuz sa ma las prada nevoilor fiziologice
Bine, bine.
Atunci o sa-ti fie somnic in continuare si vei fi obosit maine.
Da' eu nu ma bag, man.
Nu-i problema, maine e sambata iar poimaine e duminica(ce chestie, cred ca nu stiai), acum fara gluma...somnul asta mi se pare o pierdere de timp
De aia eu adorm la 2 noaptea/dimineata?
Mereu?, nu esti singura oricum, cum ar fi oare sa nu dormi niciodata, sa nu ai nevoie de somn...
Nu mereu.
Uneori fac nani si pe la 12-1....Astea is exceptiile care confirma regula (cel putin in ultima perioada)
Ar fi fain pentru ca: poate am avea mai mult timp pentru ceea ce ne framanta (---sa gasim o rezolvare), pentru ce ne place, etc
Ar fi naspa pentru ca: ar inerveni plictiseala si monotonia (in cazul meu)
Plictiseala da, intr-adevar ( dar ai gasi ce sa faci) insa mai bine asta decat somn, monotonie este deja in orice facem...
Chiar e monotonie in tot ce facem.
Ma gandesc ca daca as fi treaza 24 din 24 m-as plictisi, probabil durata medie de viata ar fi 30-40 de ani...
Nu te contrazic, tu te cunosti mai bine...
...probabil durata medie de viata ar fi 30-40 de ani... -De ce?
Pentru ca am fi extrem de suprasolicitati probabil, obositi mental si am fi asemenea unor roboti nascuti ca sa moara.
Scuza-ma daca nu prea are sens ce zic, insa ziua asta obositoare si-a lasat amprenta asupra felului in care exprim ceea ce gandesc.
Inteleg ce zici, dar eu ma refer ca ar fi interesant sa nu dormi (iar chestia asta sa nu te afecteze fizic-psihic) ca asa, recordul este de 11 zile(?) si din ce imi aduc aminte s-a lasat cu afectiuni naspa dupa ce n-a dormit atatea zile, ce-am vrut sa zic eu...cum ar fi sa fie noaptea ca si ziua, adica sa stai treaz cum stai si ziua (fara sa apara alte probleme, oboseala etc etc), anyway, oricum eu gandesc prea mult
Bine, pai m-ai intrebat pe mine cum ar fi si eu ti-am raspuns, intr-un fel sau altul...
de ce nu raspunzi si tu acum?
La cum ar fi fara somn? Cum sa fie, pai am avea 24 de ore la dispozitie, probabil job-urile vor fi de 12 -16 ore (), n-am mai avea nevoie de alarme(muhaha), am fi mai productivi poate, am folosi mai multa energie si mancare, am incerca probabil sa gasim ceva sa luminam noaptea sa para cat mai aproape de clasica "zi", n-ar mai exista paturi(aici depinde, poate unii le-ar prefera in continuare, ne-am limita la o canapea), economia ar fi mai ok, in loc de cele 3 mese principale am avea 5-6, nu am mai consuma cafea sau bauturi energizante(cafea poate doar pentru gust), mai multe victime pentru criminali, ni s-ar schimba perceptia asupra timpului(scurgerea acestuia etc)
Sunt multe chestii de discutat, unele se contrazic
PS: "...si am fi asemenea unor roboti nascuti ca sa moara." -suntem deja asa(intr-o oarecare masura).
Oare daca nu am dormi niciodata viata oamenilor ar fi la fel de trista?
Poate chiar mai trista
Sau poate mai fericita...Sau poate nu.
Cum ar fi daca totul ar decurge normal, ar fi o zi normala si dintr-o data s-ar stinge toate luminile, nu ar mai fi lumina, Soarele, stelele si luna nu ar mai lumina, nu ar mai fi gravitatia care sa ne tina pe Pamant si am cadea asa incontinuu fara sa stim unde mergem si la un moment dat sa ajungem pe o planeta de a carei existenta nu se stia? Si acea planeta sa fie complet diferita de Terra, adica sa fie condusa de roboti care vor sa ne faca ca ei. Acei roboti sa fi avut un plan diabolic prin care sa reduca populatia umana sau sa o transforme in totalitate in roboti.
La ce ma gandesc si eu...
Exact, cum ar fi?
Si eu care asteptam un raspuns...
Eu nu stiu, insa probabil imaginatia mea stie (cel putin vreau sa cred ca stie)
De unde a aparut totul? Se stie? Nu se stie.
Extraterestrii is de vina.
Ce frumos ar fi daca as stii macar o parte din adevar.
Nimeni nu stie 100%, insa poti specula
Oricum daca ne-ar ataca extraterestrii sunt sigur ca super eroul GigelFrunza ne va salva cu toporul lui.
Evident, si-mi pot si imagina cum as vrea eu sa fie adevarul.
Dua?
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/......ps?/images
:o3 :))
https://www.youtube.com/watch?v=a0271yZzmLQ
Cat am cautat melodia asta. Am dat de ea acum cateva minute, desi o caut de vreo luna. :))
Absolut, ai (avem) tot dreptul sa facem asta
E faina melodia
Https://www.youtube.com/watch?v=_HlY4TNXXZg
Chiar daca de obicei nu ascult genul asta de muzica, melodia asta parca ma duce cu gandul la niste chestii pe care le-am trait mai de mult. Sau astea: https://www.youtube.com/watch?v=1BdZLKlfOG8
https://www.youtube.com/watch?v=qYNkaxO9ID8
Imi place mai mult prima
Cat despre genurile de muzica...nu stiu, in cazul meu depinde foarte mult de starea pe care o am in momentul respectiv(pot spune ca ascult cate ceva din orice), insa n-am simtit niciodata nevoia sa ascult manele/populara
Vad ca asculti o gramada de la Lana Del Rey
Https://www.youtube.com/watch?v=5hEh9LiSzow
La fel e si la mine si probabil la majoritatea persoanelor.
Da, imi plac melodiile ei (uneori au putertea magica de a-mi ridica putin moralul), insa alteori nu).
Imi place ca am aia mare si imi displace faptul ca nu prea gasesc prezervative pe masura
Deci, s-o luam cu inceputul.
Vad eu o notificare de la,, IzvorulDeIntelepciune'' si ma gandesc : stai sa vezi acum ce raspuns fain primesc, direct cultura generala, chestii intelepte, da... Si-ti citesc eu raspunsul...Si ce-mi vine atunci in minte? : ftw, eu care credeam ca IzvorulDeIntelepciune chiar ii un izvor de intelepciune.
Lectie de viata: nu te increde in username-ul oamenilor.
Ai bretonas? Ce dragut...
Se
Vede
Că
N-ai
Avut
Niciodată
Curiozitatea
Să
Apeşi
Pe
Profilul
Meu
Am
Apasat.
Dar
Totusi,
Ce
Ar
Fi
Trebuit
Sa
Vad?
E
Un
Link
Chiar
Acolo
Aaaa
Ask-ulet?
Pfoai
Ce
Descoperire
Stiu
Sunt
O
Genie
Amin
Si
Punct
(fara punct)
Lol tu esti draguta.
Imi place ca sunt vesela, isteata.
Ceea ce nu-mi place la mine este faptul ca nu sunt perfecta, azi mi-am rupt o unghie...
RIP Unghie
Nimeni nu este perfect
Imi place ca sunt prea frumos si prea smecher ce nu imi place e faptul ca sunt prea,, modest''
Ce face modestia din om...
Stiu,nu?
Dumnegod stie.
Imi place ca sunt sincera si o prietena loiala si nu imi place ca nu sunt mai indrazneata
Everything on both sides. Lenea de exemplu, imi place sa stau cateodata sa fac absolut nimic si imi displace in acelasi timp ca as putea face ceva in loc sa stau sa frec menta.
îmi place faptul că am simțul umorului, însă ceea ce îmi displace este faptul că sunt arțăgoasă uneori.
nicoleta286 întreabă: