Mama, tata e ok. apoi poate amintirea acelei blonde care a fost! Daca vorbim la trecut pe ea nu cred ca mai e posibil. Va ramane o amintire placuta in suflet, dar n te gandi inapoi.mergi inainte. In viata nimic nu este intamplator, cu soare si nori mergem inainte gandid pozitiv. Eu il iubesc pe copilul meu, cum nu se poate iubi ceva mai mult. El este totul pentru mine, el este avere, fericire! Sa ne auzim cu bine!
Iubesc viata, iubesc tot ceea ce ma inconjoara, prieteni, dusmani chiar daca imi fac rau.
Interesanta intrebare... Se spune ca iubesti cel mai mult pe acea persoana sau lucru cu care iti petreci cea mai mare parte a timpului si la care te gindesti cel mai des, si pentru care esti gata sa sacrifici orice. In acest sens, eu nu am curajul sa spun ca iubesc pe cineva, pentru ca a iubi presupune mult...
Ar fi la mine sotia, dar si ea stie cite zile fripte i-am facut.
Iubesc adevarul, fetele care au facut popas in bratele mele, prietenia si corectitudinea.
Dane, Iubeste prezentul si viitorul, trecutul lasa-l acolo unde se afla. Este bine ca sa ne iubim parintii, eu din pacate i-am pierdut, sunt pentru mine doar amintire viesi te admir ca ii mai ai si pentru aceea trebuie sa pretuiesti fiecare moment petrecut cu ei.
Eu, iubesc viata, familia, prietenii si eul propiu, fiinta care-mi este cea mai apropiata, fiind propria mea persoana. Nimeni nu se poate identifica cu tine, avem drumuri comune cu cei dragi, dar fiecare este o individualitate care are, independenta, vise si aspiratii proprii si care ne-a primit in propria sa intimitate. Dar nu trebuie sa uiti ca, atunci cand te nasti esti singur si la fel cand vei trece in lumea amintirilor, tot singur vei ramane si trebuie sa accepti acest lucru pentru a nu fi deceptionat, de aceea propria ta persoana, trebuie sa fie iubita de tine si acceptata cu bune cu rele si doar atunci, poti intelege si iubi pe altcineva, mai presus de orice.
Nu te lasa furat de "imagini" frumoase ale chipului, acorda posibilitatea unei iubiri, pentru o fiinta "mobilata" minunat in interior.
Sa fii iubit si pretuit pentru ceea ce esti tu si mai ales sa fii sanatos.
(Matei 10, 37-38) pe Dumnezeu ar trebui sa-L iubim cel mai mult in primul rand ca El ne-a dat cel mai mare dar, viata. Parintii ne-au adus pe lume cu trupul.