Persoanele care sunt alaturi de mine le iubesc cel mai mult. SUnt doar 2, de accea lor le dau toata dragostea mea. Iubesc pisicile, mai ales pisicile mele. Iubesc sa fiu fericita si momentele in care simt ca merita traita viata; sunt si momente in care o urasc. Imi place viata pentru obstacolele care mi le pune, pentru dragoste si pentru momentele rele care stiu ca trec
Iubesc viata in general,chiar saca mai am momente in care imi doresc sa nu fi fost pe lume,dar imi amintesc ce momente frumoase am avut pana acum si ca o sa am in continuare,si imi trece. Imi place viata pentru tot ce-mi ofera,ca am o familie minunata,prieteni pe masura,distractie,dragoste,obstacole,care trec cu timpul.
Pana la urma, o viata ai, merita sa risti fiecare lucru pe care-l faci :p parerea mea.
Imi iubesc mama pentru. ca mi-a dat o educatie buna, si nu mi-a fost mama, mi-a fost o prietena adevarata. Imi iubesc iubitul care este un om deosebit, un om care ma iubeste si accepta asa cum sunt. Imi place viata pe care o duc, asa cum e, cu momente mai bune, cu momente mai putin bune. Imi place viata pentru. ca sunt inconjurata de oameni care ma iubesc, ma sustin, dar cel mai important, ca sunt 2 persoane in viata mea fara care nu as traii: mama si iubitul. Datorita lor iubesc viata.
anonim_4396 întreabă: