Ador natura..plimbarile pe malul marii..sunetul frunzelor mangaiate de vant..curcubeul..fluturii..:X
Bn daca nu ma lasi sa spun k iubesc un baiat care are numele tau...nu spun. iubesc muzica si sinceritatea oamenilor din jurul meu
N-as vrea sa dau la o parte fotografia sau decoupage pentru fussion cook, dar imi e chiar greu sa aleg ceva din cele trei. vorbeam de capuccino de calamar(sepie sau caracatita)cu spuma de arici de mare si aer de morcovi. o pasiune veche a mea pe care incerc sa mi-o cultiv.ador tipul asta de "bucatareala", ma reinventeaza, ma relaxeaza si ma mentine creativa.
Natura, vara, vantul(nu puternic), cateodata intunericul, creatia, si viata mea:X
Ador tot ce ma linisteste... iubesq tot ce da culoare vietii! dar cel mai mult iubesc muzica fara ea nu exist imi da puterea sa visez sa merg mai departe imi da speranta cu care ma trezesc dimineata... de placut imi plac mai multe cum ar fi: baschet, fotografia, filmul, desen, lectura vs scriu versuri povesti, psihilogia, floriile, motoarele, chitara...etc Dar muzica ramane pe primul loc! :*:* raspunde si tu la intrebare
Iubesc muzica, natura si catelusii. Oricat de sumbra s-ar prezenta o zi, oricare din aceste lucruri ar putea sa imi aduca un zambet.Nu mai aduc in discutie ca atunci cand eram micuta si aveam catelus, nimic nu ma putea face sa plang, orice s-ar fi intamplat incepeam sa ma joc cu el si totul se lumina.Sunt un copil, asa-i?
Serile racoroase de toamna si freamatul frunzelor in bataia vantului. Daca la acestea se mai adauga si o carte buna, e perfect.
Mai iubesc serile lungi de iarna petrecute la gura sobei, privind in liniste impletirea jucausa a flacarilor. Ma relaxeaza.
Poezia, fotografia, sa vorbesc cu oameni civilizati de la care ai ceva de invatat, sa ajut, natura(pasii in frunzele uscate toamna, copacii care parca vorbesc in bataia vantului, cerul senin sau cerul plin de stele...)si animalele
Nici nu stiu ce sa aleg... imi plac multe lucruri, pisoiul meu ca imi asigura caldura noaptea, cand doarme cu mine si laptop`ul(+net) pentru ca am acces la ce imi place mie : carti, muzica, prieteni, tot.
Pai eu am spus de multe ori ce iubesc. Ploaia, ceata, vintul care rascoleste frunzele de toamna. Fulgii mari de nea cum cad peste un peisaj deja alb, feeric. Parcurile iarna cind sint acoperite de zapada, totul alb, alei, copaci, tufisuri, banci, tot, tot, totul este alb si reflecta o lumina de basm pe care nici un aparat foto nu o poate surprinde, o poti vedea si admira doar cu ochiul liber. Florile, verdeata, zumzaitul gizelor care zburatacesc printre flori, fluturii multicolori care zboara prin poienite. Marea involburata, valurile, sa ma arunc in ele. Muntele, peisajul pe care ti-l ofera deschiderile din jurul unei creste, de unde vezi pina hat departe. Norii cum zboara pe cer. Stelele sa le privesc si sa visez. Totul, natura, viata Si imi mai place sa merg cu cursiera, sa ma strecor prin traficul aglomerat, sa urc dealuri in viteza, sa pedalez cit pot de tare, pina nu mai pot impinge pedalele de oboseala si apoi sa merg incet citeva minute, sa ma mai odihnesc si sa o iau de la capat. Ma iau la intrecere cu tranvaiele, astea-s mai puturoase si nu prea imi fac probleme Si sera cind ajung acasa, am o senzatie super, imi vine sa sar iar pe bicicleta si sa o iau la sanatoasa
Hm.
sarutarile
plimbarile
natura
vara
soarele
nisipul
marea
vacantele
calatoriile
animalele
Natura si tot ceea ce exprima libertate.
Vreau sa-mi cumpar motor sa ma plimb prin lume cu el.
Iubesc zapada, si eu sa privesc de undeva din casa si sa beau vin fiert cu scortisoara. Iubesc zapada, dar in acelasi timp iubesc si marea, florile, soarele. Iubesc sarbatorile de iarna. Iubesc o zi de toamna insorita, iubesc o zi de primavara insorita si sa fiu intr-un camp plin de flori si copaci. Iubesc sa fiu iubita!
Priveste norii, marea-nvolburata, cabana cu flori la geam cu focul arzand in soba, linistea care ti-o dat siguranta iubirii ce-o simti cand el(a)te tine de mana., frunzele fosnind in toamna intarziata si rece, gustul primului sarut in zorii diminetii...primii fulgi de nea, cafeaua ce-o beau ascultand cu ochii inchisi muzica... iubesc tot ce inseamana viata.cu suisurile si coborasurile ei
Dan întreabă:
monicaaa17 întreabă: