Agent imobiliar, Inspector Protecţia mediului, Cadru tehnic cu atributii PSI, Tehnician Sisteme si Instalatii de Limitare si Stingere a Incendiilor.
Multe din ele *( sectorul de servicii ) se pot face prin firma proprie *( unic asociat ) sau PFA!
Avantajul este deducerea mai multor cheltuieli ca în cazul unu angajat!
Munca în România este printre cele mai taxate din UE! Și lumea s-a cam saturat sa susțină un stat corupt, greoi și ineficient!
Saptamana asta am vrut sa vad ce joburi se gasesc pe olx -am observat ca multe nu cer calificare, de ce inca munca calificata nu este atat de cautata? chiar si jobul meu technician IT este foarte putin cautat sau electronist sau joburi din it, nu inteleg de ce?
Agenti - consultanti vanzari40
Agricultura - Zootehnie1
Bone - Menajere3
Relatii clienti5
Confectii - Croitori3
Cosmeticieni - Frizeri - Saloane6
Educatie - Training3
Finante - contabilitate7
Ingineri - Meseriasi - Constructori87
IT - Telecomunicatii1
Casieri - Lucratori comerciali49
Lucratori productie - depozit - logistica165
Munca in strainatate34
Paza si protectie13
Personal administrativ - secretariat3
Personal hotelier - restaurant121
Personal medical4
Soferi - Servicii auto - Curierat120
Alte locuri de munca22
Administrarea Afacerii2
Treaba este simpla! Se cauta oameni comunicativi cu aptitudini de vânzare-negociere!
Orice firma trebuie sa ISI vândă produsele / serviciile ca altfel NU vin banii și iute pun lacătul pe usa!
Când exista concurenta intr-un domeniu *( Oricare ) trebuie sa apari în ochii clientului și sa-l faci sa îți deschidă ție portofelul!
O poți face prin preț mic și pe termen scurt faci ceva bani sau o faci prin chestii de calitate *( premium ) și cu bani pe măsură!
Iar cei din vânzări / imobiliare sunt plătiți prin firma sau PFA cu comision! Cat muncesc - vând atâta vor primi!
Munca fizica mai mult sau mai puțin calificata o pot face mulți oameni!
Și pe IT avem concurenta din Asia *( Pakistan, India & China ) pe programare și App development!
Imi place ca stii ce scrii