Scrabble, Urmatroarea carte(fiecare copil isi alege o carte de ex eu imi aleg K si scot toti K din pachet si toti fac la fel, dupa amesteci cartile si dupa eu zic urmatoarea carte se urca pe pereti/sau orice altceva si cartea urmatoare... poate pica Q sau chiar tu si trebuie sa faceti obligatoriu porunca sau daca nu accepta scoateti cartea si ramane scoasa si ttot asa), dansati.
Puteti juca cu mingea cuci, inghetata.Fiecare sa treaca in fata pe rand si sa zica cate doua, trei bancuri sau de-a scoala dar sa nu crezi ca sa faceti exerciti sau asa ceva puteti desena puteti povesti ceva amuzant ce vi s-a intamplat. Poti juca ascunsea, leapsa pe animale e amuzant sa stii.si cam atat apropo si eu fac 11 ani acum in septembrie.La multi ani bianca.
Bianca, eu zic sa joci kiler predate(lasi in pachet un ca un Q si un A si cateva carti la nimereala! K=kiler Q=medic A=politist restul sunt oameni normali! kilerul poate face cu ochiu celor care vrea sa ii omoare! omul mort lasa cartea jos.doctorul poate salva omul respectiv iar politistu trebuie sa ghiceasca cine e kilerul)succes
anonim_4396 întreabă: