Second life imvu mai e si kaneva ala il joc eu
mai e club penguin ala e ciudat panfu iar e chiudt si mai sunt a da zwinky si cam atat stiu eu. pls o fundita?
Http://secondlife.com/? v=1. 1
http://www.imvu.com/
~amandoua trebuiesc instalate si amandoua sunt 3d~ :):):):)
fundita? :D
Kaneva(cel mai tare jocc), imvu, 4 story, zwinky, panfu, club cooee, wooz world freejack, super secret, second life, pandanda, clubpenguin, stardoll, lady popular, habbo hotel, farmerama, zoomumba, miss bimbo, weeworld, our world, perfect world international, fantage, aidraci, SIMS(1, 2 si 3)mai sunt f multe pe facebook, etc. plz fundita
Kaneva(cel mai tare jocc), imvu, 4 story, zwinky, panfu, club cooee, wooz world freejack, super secret, second life, ubi world, pandanda, clubpenguin, stardoll, lady popular, habbo hotel, farmerama, zoomumba, miss bimbo, weeworld, our world, perfect world international, fantage, aidraci, SIMS(1, 2 si 3)mai sunt f multe pe facebook, etc. plz fundita
Eu joc si Lady Popular(E in romana) si Stardoll(in engleza)mai joc si kaneva.
Lady popular,caine virtual, club penguin, howrse.ro la jocu asta da pe facebook daca ai cont ca sa ti-l deie in romana imvu, kaneva
Jocul meu prefera este club cooee intra pe www.clubcooee.com si se instaleaza
Jocul meu prefera este club cooee intra pe www.clubcooee.com si se instaleaza
Pai stiu o multime de jocuri: Second Life, Imvu, Kaneva(cel mai tare). Online mai stiu: pandanda, zoomumba, lady popular, club pengtuin(super), pandanda(sa zicem), habbo hotel, farmerama, etc... si pe facebook sunt foarte multe. AAA! mai e si free jack, stardoll, eflbownling 7(ssoopeerrrr tare, de instalat). Si multe altelee!
Kaneva e super, mai e si ourworld, woozworld, super secret, habbo hotel, webkinz, club penguin si multe altele
Ani28 întreabă: