Mie imi place la un baiat sa fie dragut, sa aiba simtul umorului, sa se comporte frumos cu cei din jur, si sa aiba ochii frumosi
Imi place sa fie pasional, sa nu uite sa iubeasca, sa stie sa pretuiasca fiecare secunda ca si cand ar fi ultima, sa simta si sa ma simta.
Ador ochii unui baiat. Pentru ca ochii nu mint niciodata. (din punct de vedere fizic.) ...si in general... un baiat vreau sa fie intelegator, sa ma ajute atunci cand am nevoie. ...si sa ma iubeasca.
Mie la fete imi plac ochii (am mai zis ca mor dupa ochii lor) si apoi, sa fie romantice, ca mine... :X
Psihoyounger
Mie imi place la un baiat. seriozitatea. frumusetea din interior. sh desigur cea din exterior. nu mai conteaza ochii
Fetele vor muschi, muschi omule, mushci , iar baietii tite voluptoase, poponet bombat, trupusor tras ca prin inel, fetzisoara de ingeras si sa fie nabadaioase . Eu insa prefer fata nu caroseria, buna, harnica, iubitoare si cu suflet cald. Daca ma iubeste, sint cel mai fericit si-i ofer tot ce pot
Si eu tot ochii prefer la un baiat dar desigur sa fie si dragut, amuzant si foarte romantic :X>
Mirela_4453 întreabă: