| GabiiTssu a întrebat:

Ce le plac fetelor sa primeasca de ziua lor?

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cosmetice,ursuleti de plus, ciocolata, parfumuri, bijuterii

| Furculingură a răspuns:

Depinde de fiecare.
Nu există un cadou special pentru fiecare sex. Desigur, nu te poţi duce cu pantofi la un bărbat sau cu spumă de ras la femei, asta e logic. Eu mă refer la faptul că atunci când cineva întrebă aşa ceva, toţi spun " flori, ciocolată, rochiţe " ( ceea ce s-a şi întâmplat ). Nu e aşa.
Eu sunt fată şi nu mi-ar plăcea să primesc flori sau ciocolată, dă-mi o consolă nouă de PS3 şi sunt fericită.

| DelphhiN a răspuns:

Flori, ciocolata, si ceva semnificativ care sa le ajute sa si aminteasca aniversarea, si persoana de la care a primit cadoul

| Wøodenpints a răspuns:

O frază scrisă corect.

| Danysan a răspuns:

Iubire si multa atentie. degeaba le dai cadouri daca vi de la alta.

| Grimmjow69 a răspuns:

Haine,machiaj,un colier sau o bratara(cumpara sau il faci tu), florii, ciocolata, un catel sau o pisica, un tricou cu un msj amuzant, un colaj cu poze, bijuterii, ornamente pentru camera, un buchet de flori.

| SimonaCristina a răspuns:

Buna.
Pai, de obicei, fetelor le face placere sa primeasca produse de Beauty, rochite, bluzite, parfumuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Porcării: cosmetice, haine, bijuterii şi muuultă afecţiune.

| Madayna a răspuns:

Parfumuri, rochite, bluzite, cosmetice, pantofi etc

| neca a răspuns:

Nu exista un cadou universal pentru fete, ar trebui sa cunosti persoana ca sa ii poti lua ceva ce sa ii placa

| vianora a răspuns:

Salut! Fetelor le place sa primeasca cadou de ziua lor cate un buchet de flori(poate trandafiri sau orce floare ii place persoanei careia doresti sa ii oferi un cadou). Sau daca relatia este mai avansata poate o bijuterie sau un parfum (dar ar trebui sa cunosti foarte bine gusturile acelei persoane). Mie mi se pare cel mai frumos cadou dat unei fete un buchet de trandafiri albi(simbolizeaza puritatea) sau rosi(simbolizeaza iubirea).Cel mai potrivit cadou ar fi un buchet de flori deoarece florile le plac oricui si cu ele nu ai sa dai gresi.