| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

Ce le place calculatoarelor sa manance?

Răspuns Câştigător
| Luori a răspuns:

Ne mananca timpul, dar daca stim cum sa il folosim, noi avem de castigat.
Se pare ca sunt imuni la injuraturi, dar mai tusesc din cand in cand la lovituri [ de pumni, obiecte ce zboara prin camera ]. Se joaca si se distreaza cu nervii tuturor. Ne haleste banii.
In concluzie, cam dauneaza.

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Nervi
timp
bani

| Dobitoc a răspuns:

Rami.Iti mananca ramul laughing

| pisw_1405 a răspuns:

Curent!

| sufletzel a răspuns:

Timp.

| alessutz11 a răspuns:

Depinde de calculator. Daca sunt PC-uri, atunci ele manaca cu pofta o gramada de chestii: browser-e, aplicatii etc. Spre exemplu al meu mananca non-stop Mozilla Firefox si VLC Media Player. Dar uneori mai primeste si virusi cu Mozilla si atunci raceste... cam o saptamana doua pana vine nenea doctoru' Nod 32 Eset Smart Security 4 si-i da niste defragmentari si clean-up-uri ca sa se faca bine. Dupa aia, mai sunt si calculatoarele de buzunar. Ele mananca cu o deosebita placere cifre, fractii, radicali si tot felul de operatii de adunari, scaderi, inmultiri, etc. De asemenea, si ele au o slabiciune: asfaltul si chestiile dure. Daca se loveste de cele mai sus mentionate, atunci nu stiu ce doctor sa-i caut. Poate tata... big grin Sper ca te-am ajutat.

| Prajitură a răspuns:

Nervii nostri. rolling on the floor

| mihai_2762 a răspuns:

Salut!

Difera de la persoana la persoana. Mie de exemplu nu o sa pot scapa de calculator nici acasa nici la munca pentru ca am nevoie de el intr-adevar stau pe mess si alte chestii dar imi este de mare ajutor la munca lucrez in domeniul it. Cam asta este treaba cu calculatoarele iti manaca viata mai pe scurt.

Bafta!

| anad a răspuns:

In primul rand aproape tot timpul meu liber si apoi si curent electric fiindca merge aproape non-stop!

Întrebări similare