Sa iubesti o echipa indiferent in ce stadiu se afla, indiferent de distanta despartitoare,, dar mai mult decat atat, si la bine,, dar si la rau!
Lupta castigata usor; tot usor isi pierde valoarea. un razboi castigat are si mici lupte pierdute
Daca ti-ar placea fotbalul, ai veni la Real Madrid. N-are rost sa tii cu o echipa care n-a mai vazut Champions Ligue de 2 decenii. Unii castiga cupe, altii traiesc din vise. Ce sa-i faci? Traiesti asa. Eu la viata mea am sarbatorit finale fericite. Tu ce? Nimic! Vezi sa nu te uiti la Champions Ligue, ca tu esti de Europa Leagua.
Daca vrei sa dai o lectie oamenilor, vii la Real, si ne arati ca fotbalul uneste nu separa.
Bwhahahaha... pentru ca iubesc fotbalul am ales Arsenal Londra, o echipa curata, care e iubita pentru felul ei de-a fii!
Daca asta inseamna pentru voi sustinerea unei echipe,, doar atunci cand aduna trofee, tin sa va anunt ca v-ati gresit vocatia.
Vezi ca esti cam prost informat, Arsenal a participat 20 de ani in grupele ligii, nu stiu de unde tot veniti cu informatiile astea eronate/
Asa pentru cultura ta generala...Real nu i-a dat in toata istoria ei un gol lui Arsenal, ba mai mult decat atat si-a luat-o de la tunari in 2006 de la Henry(daca ai auzit de el, dar ma cam indoiesc) chiar in barlogul vostru pe Bernabeu!
Un pic de respect pentru Regina Europei. Si oricum ne-o furat arbitrul atunci, si plus ca nu o jucat Wesley Sneijder.
Scuze cu cele 2 decade, dar sa stii ca asta este impresia, nu ati mai castigat de pe vremea lui pazvante chioru.
Si ca sa respectam tema acestui topic hai sa facem pace. Contrariul nu este contradictoriu, asa ca fotbalul uneste, nu separa.
Recent mi s-a intamplat sa ajut o doamna cu 2 fetite. Una o tinea in brate, si cealalta i-a scapat. Si-o luat un avant si se departa de maicasa. Eu am prins-o frumos, si am dus-o la maicasa. Insa mi-a fost foarte greu, pentru ca eram intr-o inertie de aveam graba. Si plus ca mai erau oameni, dar nu o ajutau desi femeia cerea ajutor. Eu ma gandeam ca sare careva, de aia nu am vrut sa ma bag nici eu. Lucrul acesta ar insemna solidaritate sociala.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Solidaritate
Vezi videourile astea, la primul uita-te de la minutul 6:26
https://www.youtube.com/watch?v=qsmiPDYoSrE
https://www.youtube.com/watch?v=IgTEeM5cVdM
E foarte motivationala intrebarea ta
N-as avea cu ce sa ma laud, e loc de mai mult, dar la modul general pot sa spun ca o cineva care este un model pentru cei din jur la randul lui a invatat si a preluat de la altii lucrurile bune.
Toti ne ducem la vale, mai devreme sau mai tarziu. Insa eu am ales dealul demult. Multumesc.
Ti s-a pus pata pe deal sau ce? Majoritatea oamenilor aleg varianta mai usoara in general.
Nu stiu ce aleg oamenii. Unii se simt mai batrani, altii mai tineri, altii se simt exact de varsta lor. Varsta e un numar. Daca voi ajunge in punctul in care voi fi o babuță, aleg sa fiu una cool.
"in care voi fi" Aha, vorbesti la viitor. Deci nu te simti inca, e bine . Multe la varsta ta incep deja sa se taie pe vene... Bine ca la barbati e dupa 35 de ani perioada aia tampita. Desi si la 30 incepi sa vezi chestii naspa.
Ma simt fix de varsta mea, Endoryus. Iar viata este o calatorie and I enjoy the ride. Nu am timp sa ma gandesc la chestii triste. Un fapt care l-as recomanda tuturor. Acum, fiecare se simte cum vrea.
Vezi, tu ai zis ca nu iti permiti mistouri cu necunoscuti. Eu sunt mai nesimtit si imi permit cu toti. Tot incerc sa fac putin misto de tine dar nu se prinde nimic. Acum chiarca plang...
Ps. E bine ca gandesti asa.
Nu-mi permit sa iti consider misto-ul misto pentru ca nu te cunosc. Acum sper ca ai invatat si tu o lectie din ceea ce aplic in viata mea. Mai da-i o privire topicului.
Am inteles ideea din spatele intrebarii dar nu se aplica si la mine. C'est la vie