Pe mine nu mă obligă să citesc, eu citesc de bună voie. Acum citesc „Testamentul Incaşului" de Karl May, e autorul meu preferat.
Cand eram mica nu ma obliga mama sa citesc pentru ca citeam din proprie initiativa.
Nu cred ca ar tebui sa te oblige! ar trebui sa alegi tu ce gen de carti sa citesti, de exemplu mie imi place cele SF.alege domeniul si explica-le ca o sa citesti ce te pasioneaza, important e ca citesti.
Dupa ce am terminat Dumbrava minunata in clasa a3a (parca) nu m-au mai pus sa citesc nimic (dar am dezvoltat o rancoare pentru Sadoveanu). Momentan am inceput sa citesc (de buna voie si nesilita de nimeni) Fratii Karamazov de F. M. Dostoievski.
Zicea unu la un moment dat: Pe vremea mea se bea o bere pe ascuns, pe vremea fiului mei se fuma pe ascuns, iar pe vremea nepotului meu se citeste pe ascuns.
Pe mine nu ma obliga nimeni sa citesc, fac asta pentru ca imi place, si acum citesc ACADEMIA VAMPIRILOR : Richelle Mead, dar am mai citit multe carti de exemplu: Ciresarii- Constantin Chirita,
La Medeleni- Ionel Teodoreanu
Varsta perfecta - Haether Skyler
Zodia indragostitilor - Giulia Carcasi etc. etc.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: