Ca nativ German engleza ar fi mai usoara pentru ca engleza este o limba germanica, din punct de vedere ca nativ al limbi romane franceza este mai usoara din moment ce franceza este o limba latina
Pronuntare =limba Engleza este mai grea
Vocabular =Franceza are mai multe cuvinte in comun cu Limba Romana
Se pare ca asta e seara intrebarilor despre limbile invatate. Engleza e mult mai usoara si mai practica, dar franceza mi se pare mai frumoasa, mai romantica. Personal sunt mort dupa italiana/
Franceza e naspa, buna doar in pat. In rest englishul e mai practic, omenos nu tigania franceza.
Sincer nu sunt grele, amândouă sunt ușoare daca le înveți pas cu pas, recomand Duolingo pentru învățat.
Nu prea te duce mintea nu? Pai in functie de nevoile tale. Bine ar fi sa le stii pe ambele dar na. nu toti duc. La cat de simple sunt limbile astea doua, nu stiu cati ani ai, de ai intrebat asta.
Eu cred ca engleza este mai usoara. Personal am invatat engleza destul de usor. Poate si pentru ca am avut in jur oameni care vorbeau engleza, desi eram in Romania. Acum ca stiu romana si engleza, as vrea sa ma apuc de franceza.
Andr33 întreabă: