Pe lângă engleză, spaniolă. Cel mai mult îmi place engleza. Cele mai căutate: franceză, germană
La scoala invat engleza si franceza, ma descurc cat de cat. Imi place mai mult engleza. As vrea sa invat germana, imi place accentul. O sa incerc sa ma duc la meditatii cand o sa mai am timp liber. Nu ma atrag limbile latine, sunt prea comune.
Pai mie imi place engleza.franceza si spaniola"limbile" internationale sunt engleza si franceza care se vorbeste peste tot...mai putin celelalte
Multe...franceza,italiana,spaniola,rusa,putin greaca, portugeza, practic nimic din engleza...
Cea mai cautata dupa engleza, este franceza. Mie-mi place engleza, italiana, germana si franceza.
Cel mai bine dupa engleza cunosc greaca apoi franceza si ma descurc cat de cat in celelalte limbi:spaniola, italiana etc
Eu invat engleza si germana. Dar as putea spune ca ma descurc foarte bine si la spaniola. Ador engleza si spaniola:*
Degeaba majoritatea vorbesc engleza daca nu o vorbesc cum trebuie, ca sa nu mai spun de scris... germana e buna