Engleza si franceza, mi-as fi dorit sa avem posibilitatea sa invatam si alte limbi in scoala. Engleza am ajuns la un nivel destul de avansat, zic eu, doar de pe internet, jocuri etc. Franceza, D-zeu cu mila
Teoretic stiu engleza si franceza. Practic in franceza pot doar sa scriu informatii de baza despre un lucru/fenomen.
Engleza si franceza.
Acum sunt in clasa a X-a si singurele cuvinte care le stiu inca de mic in franceza sunt tot omlette du fromage.
Franceza in Romania e cam inutila, se face degeaba.
Eu învăț engleza si franceză.Am învăț germana din clasa a 3-a până în clasa a 8-a.Am făcut și o scenetă în germană și eu eram personajul principal.Eram cea mai buna din clasa la germana si de asta. Mi-aș fi dorit să învăț germana si la liceu.Sunt foarte puține licee unde se învață germană, din păcate.Nu mai stiu așa bine germana cum știam acum 4 ani.
Si ce ai ales?
Franceză
La liceu am avut de ales franceza/germana si am ales franceza pentru ca o fac din clasa a 5a, iar la germana nu stiu nimic si na.
In ce clasa esti? profilul?
Ceva germana ai bagat la cap?
Dacă am dat DaF, tu ce zici?
Ce e aia?
examen pentru obținerea unui certificat la limba germană.
Nu am stiut asta
Acum știi, omul cât trăiește, învață
Salutare! La scoala invat Franceza si Engleza la un nivel extrem de prost, sincer
La engleza ce mai misca ceva, la franceza abia legam propozitii in a 10 , tu?
Am terminat anul trecut facultatea de automatica -electronica, in prezent lucrez ca pfa, eu in liceu am facut engleza si franceza, aveam o profa de engleza buna imi pune piese din titanic iar profa de franceza piese cu mozart, dupa ore ascultam manele ca sa imi revin dupa atata cultura
)). Cum a fost facultatea, ti-a placut? Presupun ca ai terminat profilul mate-info.
Eu am mers spre electronica, ala e alt domeniu, a fost ok, mereu mi-a placut electronica, de mic stricam tot ce prindeam, practica nu prea am facut asa ca am inceput sa repar pc urii pe la vecini sa vad cu ochii meu piesele
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: