Am vazut multe chestii interesante vara asta, dar nu mi s-a întâmplat mie perosnal ceva amuzant...sau poate da, dar nu-mi mai amintesc.Am râs mult la filme:"Just go with it","50first dates","Piratii din Caraibe","You, me and Dupree"
Ehhh
Bafta.
Eram cu prietenii prin parc cand apare un grup. Unul din ei se aseaza in fata noastra pe hinta si incepe sa ne povesteasca de net.Si le baga si le scoate. zicea"ba sa vezi m-am dus in centrul brasovului si am cautat prin wirelles net si radea el si intram pe netu la aia iar radea ca un bou. Dupa aceea zice"este telefonul ala Samsung galaxy 2 cu "s" deci Galaxys mai pe inteles.Eu la care ii touchscreen nu? La care el aa nu nu nu-i din ala cu butoane sau pe sine ii din ala cu senzori.Si sa incheiem seara frumos mai gaba o gafa:"acum o aparut telefonul ala. Googles cu S. Deci atetea baloane cate putea scoate individul.
Hmm eram in autobuz...si era un mos si o aba langa mine /...au vorbit ce au vorbit ei pe acolo
(ciudat e ca imi amintesc ca baba sau mosu avea sotie/sot. marog asata din cate am ascultat conv lor ) hm si ei bine vorbesc ei cevorbesk si se saruta frantuzesk
Ma plimbam pe plaja impreuna cu familia mea in Bulgaria, mai exact in Sunny Beach, si mergem noi ce mergem, pana cand am dat peste o plaja cu nuzi(sti, aia care stau goi pe plaja)...
ĄŇÐİ întreabă: