Sa ma descurc traind pana cand raman fara puteri si mor, pentru mine nu exista familie, reproducerea umana sau afectiune. Transport calatori in oras si imi asigur existenta cat timp rezist macar am un scop in viata
Am invatat ca trebuie sa ma gandesc mai mult la mine decat la ce cred si ce vor ceilalti
Acela ca trebuie sa-mi caut prieteni in persoane retrase, indiferente si nu in cei ce cersesc prietenii de-o luna sau mai putin si care dupa ce ii ajuti te au andoneaza precum o carpa ponosita.
Adevaratii prieteni sunt cei ce nu au prea multi prieteni intrucat numai asa poti fi sigur ca iti vor fi alaturi.
Asta am invatat eu.
Ca nimeni nu merita lacrimile tale
Ca nu trebuie sa asculti de nimeni, in afara de tine
Ca nimanui nu.i pasa cu adevarat de tine
Ca parerea nimanui nu.i importanta, decat a ta
Ca niciodata nu esti prea bogat sa primesti un zambet si niciodata prea sarac sa oferi unul
Am invatat ca atunci cand lupti poti sa pierzi dar pentru a castiga trebuie sa lupti.
Știind că sunt o persoană de încredere, sper că mai există persoane ca mine în care să îmi pun încrederea. Este foarte greu să ajungi să cunoști o persoană dar dacă se dovedește a fi de încredere...Ar fi minunat.
Da mai sunt si persoane de incredere dar le gasesti foarte rar si decat sa ai incredere in cine nu trebuie si sa fii dezamagit mai bine nu mai crezi in nimeni.
Atunci am trăi degeaba. Viața conține și dezamăgiri și consider că și acestea reprezintă o piesă importantă.
De dezamagiri oricum nu scapi. Eu sunt pesimista de obicei nu am asteptari mari de la oameni dar tot sunt dezamagita uneori.
Și eu sunt un tip pesimist, dar la sfaturi sunt cel mai bun.
Să zicem că în mare știu să gestionez situațiile și să îmi adaptez gândirea în funcție de acestea. Însă e ceva care mă oprește să fac anumite lucruri. Sunt mai multe...
Și eu am așteptări puține de la oameni în general. Despre cei pe care îi cunosc îmi formez anumite opinii și așteptările diferă în funcție de acestea și de cât de bine sunt conturate.
Oricum, ai dreptate, nu ai cum să scapi de dezamăgiri, e omenesc...
De ce ești așa pesimistă?
Pentru ca au fost dezamagiri mari in trecut si am vazut ca e mai ok daca nu te astepti la multe. E mai usor asa.
La început nu trebuie să te aștepți de la multe, așa e. Totul se face treptat. Gândirea și sufletul trebuie să fie foarte bine puse la punct pentru a clădi fiecare treaptă. Piramida se mai poate dărâma dar e ok să încerci deoarece cine știe, poate va veni și ziua în care vei ajunge în vârf. Important e să nu renunți niciodată la idealurile pe care le ai.
Vorbe goale știu...Și eu le-am văzut, auzit de multe ori. Trebuie să ai și o anumită motivație, ceva care să te împingă să crezi în ceva, altfel e greu.
Cu persoana potrivita merita sa faci orice si sa cladesti orice chiar daca stii ca risti sa se darame.
Așa e.
Țin să cred că acest Bogdan ori minte ori chiar trăiește degeaba. Dacă îi ignori pe toți cei ce nu ești tu e cum nu ai avea o viață sau cum ai avea-o dar ai avea-o degeaba.
Nu ma refer la toata lumea.Idea e sa nu lasi parerea unora sa te afecteze sau sa te shimbe.Prinzi tu idea.
Aici ai dreptate.
Sincer cel mai important lucru in viata mea a fost faptul ca nu cunosti pe nimeni cu adevarat pentru ca fiecare are cate un secret sau o informatie chiar daca is mici sau mari acestea te pot lovi ca un tanc sincer pe nimeni nu cunoastem cu adevarat oricat am incerca nu vom sti totul despre o persoana pentru ca numai acesta stie ce se petrece in capul sau Sper ca mati inteles
chiftelutacrocanta întreabă:
Valy9999 întreabă:
Emilia19 întreabă: