| Furnicuta000 a întrebat:

Ce lucru nu ati cumpara niciodata, chiar daca ati fi milionari?

24 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O vila nas vrea, prefer o casa mica facuta la comanda, cu tehnologie hi tech garaj (cel mai performant circuit de securitate prin camere) cu 3 mercenari platiti sa ma pazeasca 24 din 24.

greece12
| greece12 a răspuns:

Un sarpe.
Nu e lucru, ok, dar n-as cumpara asa ceva nici cu Kalashnikov-ul la tampla.
Oricati bani as avea!

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu as cumpara nimic din ce este stupid de scump, de exemplu haine, accesorii, mobilier, decoratiuni.

| RAY a răspuns:

Pe pamant martian

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ceea ce am deja.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Produse rusesti. Poate doar companii rusesti, ca sa le inchid.

| Mosotti a răspuns:

Haine scumpe, masina, elicopter, avion, parfumuri scumpe, iaht, case mari si inutile n-as lua.

| Holiday a răspuns:

Pana nu esti milionar nu stii ce n-ai cumpara daca ai fi. Restu-i poezie.

| Mosotti a răspuns (pentru Holiday):

Ba da, stii f bine ce n-ai cumpara, ca stii de acum ce-ti place si ce nu, ce doresti si ce nu.

| Holiday a răspuns (pentru Mosotti):

Nu e deloc asa. Din mai multe cauze.

| Mosotti a răspuns (pentru Holiday):

Pai de ce? Eu stiu ce mi-as dori, si ce as lua, daca nu ma atrag masinile deloc si nu m-au atras niciodata chiar daca puteam lua, de ce as lua altadata?

| J0B0MAT a răspuns:

Ceva ce nu îmi place, nu e de folos.

| Hammurabi a răspuns:

N-aș lua și n-aș plăti niciodată o prostituată.

| Holiday a răspuns (pentru Hammurabi):

"N-aș lua și n-aș plăti niciodată o prostituată."

Tu vrei doar cate doua...hee hee

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Rautate,nu toti sunt frumosi

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

N-are legătură.
Dacă vrei îți trimit poza lu' văru-meu să vezi că n-arată deloc bine, dar are gagici gârlă după el.
Cum? E un tip carismatic, inteligent și plin de umor.

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Povestii

| mentholinks a răspuns:

Obiecte de lux.

| wildthing a răspuns:

Asa cum spunea si Hammurabi, nu as incerca niciodata sa platesc cu bani pentru atentia/serviciile sexuale ale unei femei. Mi se pare ca un barbat se injoseste atunci cand recurge la asta. Daca am ajuns in punctul in care trebuie sa platesc ca sa se mai uite femeile la mine, mai bine ma las de meserie, ma apuc de table, de sah, etc.
Pe langa asta, oricat de multi bani as avea, eu nu mi-as cumpara niciodata acele lucruri prin care vor unii sa epateze, gen yacht, masina de super lux, palat cu 50 de camere, etc. Nu as avea nevoie. Ce dreacu' sa fac cu yacht-ul? Yes cu el cateva zile, iar in rest sta degeaba in port si mananca bani. Ce sa fac cu palatu', cand nu am nevoie de mai mult decat un dormitor, o camera de zi, o bucatarie, o baie si ca un moft personal, o sala de fitness? De ce sa dau milioane de euro pe o masina, cand una de maxim 100000 mi-ar indeplini cam toate cerintele/mofturile?winking

| RAY a răspuns (pentru wildthing):

Nu ai da pe banii

| goguPatent a răspuns:

Tigari

| PieptulPuiului a răspuns:

Incaltaminte Balenciaga.

| Darkshadoww a răspuns:

Un bilet la un concert 5 gang

| Varguitas a răspuns:

Haine designer. Cele mai cocalare chestii.