O vila nas vrea, prefer o casa mica facuta la comanda, cu tehnologie hi tech garaj (cel mai performant circuit de securitate prin camere) cu 3 mercenari platiti sa ma pazeasca 24 din 24.
Un sarpe.
Nu e lucru, ok, dar n-as cumpara asa ceva nici cu Kalashnikov-ul la tampla.
Oricati bani as avea!
Buna! Nu as cumpara nimic din ce este stupid de scump, de exemplu haine, accesorii, mobilier, decoratiuni.
Haine scumpe, masina, elicopter, avion, parfumuri scumpe, iaht, case mari si inutile n-as lua.
Asa cum spunea si Hammurabi, nu as incerca niciodata sa platesc cu bani pentru atentia/serviciile sexuale ale unei femei. Mi se pare ca un barbat se injoseste atunci cand recurge la asta. Daca am ajuns in punctul in care trebuie sa platesc ca sa se mai uite femeile la mine, mai bine ma las de meserie, ma apuc de table, de sah, etc.
Pe langa asta, oricat de multi bani as avea, eu nu mi-as cumpara niciodata acele lucruri prin care vor unii sa epateze, gen yacht, masina de super lux, palat cu 50 de camere, etc. Nu as avea nevoie. Ce dreacu' sa fac cu yacht-ul? Yes cu el cateva zile, iar in rest sta degeaba in port si mananca bani. Ce sa fac cu palatu', cand nu am nevoie de mai mult decat un dormitor, o camera de zi, o bucatarie, o baie si ca un moft personal, o sala de fitness? De ce sa dau milioane de euro pe o masina, cand una de maxim 100000 mi-ar indeplini cam toate cerintele/mofturile?