Nu pentru funda raspund ci din placere si nu pot sa fac altceva decat sa zic adevarul.Nu lucruri, activitati imi trezesc amintiri frumoase din copilarie, ci intreaga mea copilarie fara exceptie a fost nespus de frumoasa pentru ca parintii mei au locuit impreuna cu bunicii mei intr-o casa cu gradina si eram foarte iubita de bunica si de toti vecinii, de unchii si matusile mele era o mare familie a noastra (tata avea 4 frati mama doua sore )deci multi oameni care toti ma iubeau si se purtau frumos cu mine plus casa plina de carti, jucarii aveam un pod in casa unde se putea urca pe o scara construita si solida de lemn, podul plin de lucruri interesante pentru mine, aveam o gradina cu foarte multe feluri de fructe si legume deci toate conditiile erau date sa am o copilarie foarte frumoasa de care imi aduc cu mult drag aminte si cu cel mai mult drag imi aduc aminte ce frumos era sa pindesc in zilele calduroase de vara printre gaurile tiglelor de la acoperis la ce se intampla pe strada.Totul era calm frumos, minunat fara nici o grija.As mai putea povesti foarte multe aspecte senzatii dar nu vreau sa scriu aici un roman.
Atunci cand mai ieseau copiii afara din case la joaca. Acum sunt aproape toti inclestati de tastatura.
Fotbalul, am jucat pe la câteva echipe și la una chiar eram titular meci de meci, ba jucam ca portar ba ca libero ultimul fundaș. Uneori mancam napolitane înainte de meci și eram poreclit antrenor secund nu o sa uut niciodată când de la jumatea terenului (aproape) am dat un gol de zile mari și când ca jucător am salvat un penelalty portarul fiind eliminat... Din păcate mam lăsat nu am mai avut voința nici susținere sprijin moral și m-am dat bătut am jucat totuși câțiva ani. Nu o sa uit niciodată acele clipe dar e un vis înecat și risipit pe care nu îl voi uita niciodată, fotbalul mi-a făcut copilăria mai frumoasa. Și școala generală și foști colegi de foarte multe ori ma lovește nostalgia când vine vorba de școală și foști colegi și de o colega care îmi plăcea mult de ea o tachinam mereu cred ca ne plăceam da eram prea mici și rușinosi școala generală și foști colegi o fost cel mai frumos lucru pe care mi s-a putut întâmpla și fotbalul asa de mult am iubit perioada aceea cu generala încă și acum ma urmărește trecutul și amintirile și mereu visez ca sunt la școală și anii când stăteam cu cei din zona afara și ne jucam sau povesteam zi de zi o făceam acum unii nici salut nu mai dau csf asa s unii oameni. Când alții urau școala și chiuleau eu profitam de acele momente și mereu eram prezent într un cuvânt am iubit tot ce însemna școală generala chiar și perioada de liceu. Rămân cu amintirile și le voi purta mereu cu mine niciodată nu o sa mai fie la fel. Și perioadele când colindam îmi dădea o stare spirituala de nedescris eram foarte fericit când colindam chit ca nu făceam atâția bani cum făceau alții as da totul numai ca să am anii copilăriei sa mai colind
Daria întreabă:
anonim_4396 întreabă: