Am mintit inutil atunci cand am dorit sa evit anumite intrebari din partea unor persoane, iar cu timpul s-a creat o adevarata tesatura de minciuni, pe care cu greu am inlaturat-o. Cu siguranta mai sunt si altele.
Cand eram in generala, si asta e singurul lucru de care nu sunt mandru, am furat un ceas al unui coleg de scoala, era o chestie ca o casca de motociclist, ridicai vizorul si vedeai ceasul Mno. Pana la urma l-am dat inapoi ca s-a prins ca eram eu ))
I-am stricat mixerul nevesti-mii si l-am pus inapoi pe raft.
Sa ma-ntrebi cand l-o descoperi...
Am fost prea inchisa cu cine nu trebuia si prea deschisa cu cine nu trebuia.
Din pacate, am aflat si eu asta
Stai linistita, cand ii vezi data viitoare poti sa schimbi asta.
E destul de greu sa fac asta mai ales ca sunt persoane la care tin si nu as putea sa renunt la ele
Am fost un razvratit cand nu trebuia in diverse situatiii pe parcursul vietii, insa cea mai regretabila fapta a mea s-a petrecut cand aveam 14-15 ani in 2010, cand mama era pe moarte si dintr-o mare imbecilitate I-am spus ca imi doresc sa moara si ca de ce numai moare odata, a tras sa moara 3 luni si ironia vietii a murit de ziua ei de nastere.
Asta e offtopic, dar apreciativa mamele/parinti din plin, si-au investit toate resursele lor in voi/noi, si mai presus de orice sentimentele si timpul lor care sunt mai presus de orice.
Axys întreabă: