anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce lucruri credeti ca ar trebui sa fie gratis pentru toata lumea? Gen sunt tari in care daca intri intr-o cafenea si ceri o sticla cu apa, nu trebuie s-o platesti. Si asa cum apa e gratis, asa ar putea sa fie gratis si alte chestii la fel de esentiale.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Sa nu existe TVA (aia e cea mai mare hotie care merge la guvern) - mancarea care se apropie de expirare sa fie expediata la oamenii saraci sa aiba timp pentru a fi consumata, bautura alcoolul, tigarile interzise sa turbeze adictii si asa se cumintesc, investigarea robotiilor cat mai rapida sa se poata bucura cei care nu doresc familie sau nu isi gasesc partener pentru ca ii lipseste un picior, are un servici care il scoate din casa toata saptamana, etc. Si cine inseala sa faca 20 de ani puscarie.

15 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ceri un pahar cu apa, da iti da gratis de la robinet. Prin Sua iti mai da si cafea gratis daca comanzi chestii...

In fine, intr-o societate capitalista e greu sa dai lucruri gratis...

Cred ca prezervativele ar trebuie sa fie gratis. Contraceptia e ceva important. La fel si apa potabila.

| RazvanFlorea1993 a răspuns (pentru suntserios):

Prezervative și anticoncepționale se dau gratis la medicul de familie și la alte organizații.

| suntserios a răspuns (pentru RazvanFlorea1993):

Nu cred ca dau toti medici de familie. Ar fi o chestie.

| RazvanFlorea1993 a răspuns (pentru suntserios):

Mulți dau rețete de anticoncepționale și prezervative pe care le primesc de la ONG-uri.
În fond, de ce este nevoie de anticoncepționale dacă există prezervative?

| Celcestietot a răspuns:

Totul, așa ar fi toată lumea fericită happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deocamdată ar fi bine să nu mai trebuiască să plătim pentru serviciile pe care le-am plătit deja prin taxe, pentru sănătate de exemplu.
În Irlanda apa e gratis, când statul a pus contoare ca să se plătească respectivul serviciu, irlandezii le-au demontat.
Dacă vrei lucruri gratis, obține-le.

| ioan452 a răspuns:

In primul rând mancarea sa fie la jumătate de preț, sau sa fie data mancare gratis oamenilor mai săraci, sa nu mai i-a statul jumătate din salariul oamenilor, ca nu iei au muncit cot la cot cu noi, acele taxe care oricum nu îți garantează nimic in caz ca te îmbolnăvești dau te accidentezi la munca sa nu mai existe.

| suntserios a răspuns (pentru ioan452):

Daca o fac acum la jumatate de preț unii o sa vrea peste 1 an sa o faca iar jumătate samd... Sau peste 2 ani o sa ajunga la pretul initial.

Se vede ca esti minor si nu inteleg cum merge banii intr-o economie... Din ce crezi ca ar funcționa sistemul sanitar daca nu am plati asigurari de sanatate? Din care bani?

| ioan452 a răspuns (pentru suntserios):

Dacă nu ar mai fura guvernanții milioane de euro sa vezi ca ar fi bani, oricum presupun ca o sa vii imediat cu o scuza prin care arați ca esti pro sistemului. Și, nu sunt minor fii linistit.

De unde ar veni milioanele alea de euro?

Inca mai calculezi de unde ar veni milioanele alea... Ca nu mi ai mai răspuns

Frustrat esti drag române, cu tine n-ai ce.
Vad ca am atins un punct sensibil când spun un adevăr despre parlamentari așa ca mai bine lasă. Eu oricum i-am raspuns omului la întrebare cum ar fi normal, nu ți am cerut ți-e părerea.

Ok, deci raspunsul tau e sa se taie taxele ca apar bani de undeva... oare de ce e obiceiul asta pe TPU... cand unul nu mai are cum sa isi argumenteze raspunsul ataca direct la persoana? oare sa fie greu sa iti asumi ca ai raspuns aiurea fara sa gandesti

Mi-am spus punctul de vedere, nu am răspuns aiurea. Daca esti la putere trebuie sa te gândești la cetățeni țării, ce sa faci sa le fie bine, nu sa pui taxe și pe aerul inspirat. Noi plătim taxe mari și nici măcar pe banii noștri nu fac ceva in tara, și pe aia ii fura guvernanții. De aia toți pleacă din tara. Și cu asta am terminat. Stai linistit ca nu am nimic cu tine, scuza dacă te ai simțit "atacat ".

Ai zis ca vrei sa se scoata platile catre asigurarile de sanatate. Si eu te am întrebat cum ar funcționa sistemul fara bani...