anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce lucruri/persoane va face sa mergeti mai departe? Sa treceti peste toate greutatile si obstacolele care va intra in cale.

Răspuns Câştigător
| Thyself a răspuns:

Faptul că am procent de 100% de supraviețuire. Am trecut prin atâtea suferinți încât știu că acolo undeva este un soare, pe care mi-e dat să îl ating preț de câteva clipe odată la o bună bucată de vreme. Cu cât sunt într-o situație cumplită de mai mult timp știu că soarele e mai aproape. O persoană nouă, o reușită, ceva se schimbă. Dacă e să mă gândesc mai profund probabil frica a cântărit cel mai mult. Frica de a nu fi în stare să iubesc atât cât au nevoie oamenii, cu traumele lor adânc înrădăcinate. Vreau să îi vindec. Fiindcă poate așa mă vindec și eu.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cele care imi inspira siguranta referitor la persoane. Lucrurile sant banii, masina si serviciu

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu.
Si stabilitatea de acasa, in care am fost crescut.

| SilentRain a răspuns:

Cativa membrii din familie si copilul din mine care nu vrea sa renute la ce iubeste

| OldSoul a răspuns:

Cu un buldozer pot sa trec absolul peste toate lucrurile/persoanele care-mi ies in calelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu si patul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Muzică si muuuult somn laughing

| Catalina990099 a răspuns:

Familia mea.

| maybe123444444444444444444444444 a răspuns:

Dupa mine o muzica buna care ti descrie situatia te poate ajuta putin in orice situatie