Lucrurile care ma fac fericita ar fi arta in primul rand.
Apoi cartile, natura, muzica si sa stiu ca pot face catusi de putin fericit pe cineva. Ador sa aud pe cineva care imi spune ca a reusit chiar si pentru un moment sa se simta bine datorita mie. Nu este ceva de orgoliu sau faptul ca am nevoie sa mi se demonstreze nu stiu ce "calitate" de a mea, e pur si simplu faptul ca am ajutat pe cineva aflat la nevoie.
Desi nu toata lumea merita. Imi place sa fotografiez natura.
Sa vad oameni impliniti sufleteste.
Lucrurile mici, in general.
De asemenea, imi plac orele de liniste petrecute de una singura atunci cand am nevoie.
Sau sa aud rasetul persoanei la care tin. E ceva linistitor si care ma bucura.
Ceea ce ma supara e rautatea nejustificata. Desi majoritatea lumi se incadreaza in categoria asta, nu bag in seama pe nimeni. Dar e suparator, chiar si asa.
Sa nu am o noapte linistita. Aaaaghhh, crima, Dumnezeule mare.
Atunci cand cineva intra in conflict cu mine pe baza parerii sale, dar care e gresita si oricat as incerca sa inchei discutia, persoana respectiva tot continua si continua, incercand sa-mi demonstreze contrariul a ceea ce cred eu. Poate ca da, ceea ce cred eu e gresit, dar incearca sa-mi arati ca e gresit cu argumente solide, nu pentru ca pur si simplu tu ai o alta idee si asta e tot.
Suparator pentru mine mai e faptul ca unele persoane accepta sa fie doar planul B al cuiva.
Suparator e faptul ca toata lumea e "eu nu sunt genul de persoana", dar adevarul este ca toata lumea este identica, doar ca au alte aspecte fizice.
Ca sa legalizat casatoria intre gay
nu sau legalizat casatoriile intre persoanele gay, pur simplu nu a trecut legea aia
Ce ma face fericit
Untul de arahide, muzica, ador sa patinez pe gheata
Conversațiile cu unele persoane
Ce ma supără
Taxele si impozitele
Cocalari
Ca sa legalizat casatoria intre gay dar marijuana nu
IQOnly întreabă: