Daca nu era drimmero sa va arate lucruri noi, erati in lumea voastra...
Acum degeaba arunci sagetile astea catre mine, erai innebunit dupa ea, toata lumea o stie, nu te mai ascunde!
Pricolici, daca nici eu nu am dreptate,, atunci cine?
Il cunosc ca-n palma pe Broken, cand a aflat ca Flori nu mai intra a inceput sa-si stearga si el contul si sa nu mai intre, nu stiu daca ai observat sau nu, dar am avut ochi si pentru asta/
Avea sperante s-o gaseasca acolo, ce pumn in barba a luat de la ea)))))
Pricolici, nu-mi spune ca n-ai auzit de asa ceva...
Tu de ce ii iei apararea? Iti place de ea, nu?
Stiam eu ca-ti place. Toti stiam.
Cum i-am luat apararea? Iar ai ochelarii de cal trasi pe nas? Se pare ca da...
Pricoliciu' nu intelege faza,, ii bagam mura-n gura sa inteleaga si ea situatia?
"cand a aflat ca Flori nu mai intra a inceput sa-si stearga si el contul si sa nu mai intre, nu stiu daca ai observat sau nu, dar am avut ochi si pentru asta/"
"nu stiu daca ai observat sau nu, dar am avut ochi si pentru asta/"
"am avut ochi si pentru asta/"
"Avea sperante s-o gaseasca acolo, ce pumn in barba a luat de la ea)))))"
Deci
Iti bag eu altceva in gura.
Doamne, ce m-am plictisit. Speram sa gasesc ceva pe aici si am dat de tine, atat de mult ghinion.
Se da bine pe langa tine ca sa nu fie singur.
Pe mine, ca-s fata, nu ma vrea, dar te vrea pe tine.
Vezi ca esti obraznica, mintea ta ti se duce in alte parti, eu nu ma m-am referit la acea etimologie, dar se pare ca ai mintea perversa.
M-am dus si eu la baie ca tot omul si cand ma intorc imi vad numele pe aici, o poveste despre mine si Flori si tot asa, parca am avut o alarma in buzunar.
Te-ai intors ca l-ai vazut pe Empty, nu pe tine.
Nu mai minti
Hai ca deja am deviat de la subiect, a fost greseala mea ca am trecut pe aici, hai sanatate!
Te-a intimidat numele lui.
Lasa, stiu si eu cum e sa placi pe cineva si sa fugi de el.