Din ce in ce mai bine.
Cam tot ce mi-am propus am obtinut. Am atins orice scop vital mie.
Masina sa am si le am pe toate.
Multa bafta, si ce masina ai vrea?
Multumesc. Pentru inceput m-as axa si din recomandarile rudelor si al prietenilor pe Peugeot 107 sau Opel Corsa.
"Ai atins orice scop vital tie?" Eu mi.am facut din atingerea luetei cu coada unei linguri de lemn, fara a vomita, un scop vital.Nici pe asta nu l.am atins...Bine,si punctul G mai este de atins.Si cand ma gandesc, ca tu le.ai atins pe toate.
Nu te mai baga aiurea in seama ca oricum nu stii la ce m-am referit.
Sa dau o fuga pan' la Londra in viitorul apropiat pentru a jubila titlul castigat de tunarii mei/
Ziua de 13 iti va aduce o bucurie, sigur.
Nu ziua de 13 imi aduce mie ghinion, dar cu siguranta acest 13 se rasfrange in anii de cand Arsenal nu a mai luat campionatul, se implins 13 ani de cand W0nger si-a batut joc de Arsenal, 13 ani de sperante risipite! E timpul ca acest 13 sa fie un numar de exceptie si de 'bucurii'!
Doamne ajuta! Simt ca se lasa cu un mare handicap.
Sa nu ajungem in situatia lui Pool, aia de aproape 3 decenii n-au mai luat titlul, dar nu ne lasa Arsenalul la greu!
"A"-ul ala indica el ceva.☺
La ce te referi? La prima litera din nume? Evident
Neah...la grupa.
Avem deplasarea la Paris, 3 puncte sunt ideale acolo cu Qatar Seje. Castigam grupa la pas, obligatoriu!
Asta.i clar, ca doar nu i.or incurca bulgarii.E o grupa usor de castigat.Ar fi chiar lepre in caz contrar...
Cu fosila frantuza nimic nu e imposibil( aici ma refer la lucrurile negative). Locul 3 sa-l luam si direct in Uel mergem si luam trofeul acolo si gata...
Mai am cateva luni pana o sa ma pot numi designer oficial.
Dupa o sa incerc sa invat si sa fac in acelasi timp niste bani de buzunar din asta.
Momentan sunt bine.
Eu nu am scopuri in viata sau planuri de viitor, ma concentrez in prezent atat
Eu am inceput scoala de soferi in sfarsit. Deocamdata vreau sa iau permisul Si de abia astept sa inceapa facultatea, ca ma cam plictisesc, n-am chef nici sa ies in oras, dar nici sa stau in casa toata ziua, simt ca parca am nevoie de o preocupare ce sa-mi ocupe toata ziua
Kreisegger întreabă:
FunKesha întreabă:
afrodita3333 întreabă: