Nu am niciun plan,, astept meciul mare pe care il joaca Arsenal la o zi distanta, astept cu nerabdare sa treaca ziua mai repede.
Ma plictisesc.
Vreau sa revad The lord of the rings, 3 filme de 4 ore , si cateva animatii vechi, plus una noua.
De revelion nu stiu ce fac, dar de Craciun ma pun la zi cu Spernatural, Lucifer si Teen wolf. Ce sa zic medicatia perfecta pentru o inima franta.
Nu stiu nimic momentan, cel mai probabil o sa stau singur, o sa imi iau o sticla de vin, fumez si... Cam atat
Tu?
Ascult muizca
Planuiesc sa sap un sant adanc de 2 m si sa construiesc un gard cu sarma ghimpata, si o sa stau in casa cu toate luminile stinse cu mana pe shotgun, poate asa o sa ii opresc pe bul@angi aia de colindatori
Vin acasa sa stau cu ai mei, apoi fac revelul cu niste prieteni in Ungaria si dupa incepe sesiunea, adica o sa ma arunc de pe vreun pod probabil
Bine.De sarbatori am sa mananc carnat cu clisa si branza afumata si ceapa bineinteles.
Bine, tu ce ma faci?
De sarbatori cred ca am sa petrec timpul cu niste fosti colegi de scoala, tu ce ai sa faci?
Ma joc gta 5, nu prea multe, acasa