1.Nu ma uit la South Park.
2.Ma trezesc in jurul orei 07, 30(ma culc in jurul orei 02, 00.
3.Neata si voua.
1- Eu ma uit
2- Acum, in vacanta, ma trezesc pe la 12-1, fiindca ma culc tarziu, iar cand vreau sa ma trezesc mai devreme pun alarma de la telefon sa sune
3- Neata si tie
Buna. Seara asta e super.
1)Eu ma uit la South Park, e tare rau
2)Ma scol intre orele 11-12, insa daca imi pun ceasul sa sune, ma pot scula mai devreme, sau daca trage mama de mine o jumatate de ora
3)Neata si tie
Pai facem bine...seara e fain...noptea linistita...nu...pai eu de obicei ma trezesc...de sculat poate altii.hahahha...ca sa te trezesti mai devreme, pune pe cineva sa nu te lase sa dormi... o dimineata faina sa ai
Raspuns la intrebarea 2 ca sa te trezesti de vreme ai o singura varianta in cazul in care nu ai muncit o zi intreaga pune ceasul sa sune la 6 dimineata spala-te pe fata ...bea o cafea... fa orice numai sa nu adormi si in nici un caz sa nu dormi la pranz ...seara vei fi obosita si te vei pune sa dormi mai devreme... si daca procedezi asa macar 2 -3 dimineti ai sa vezi k nu ai sa te mai trezesti tarziu
Nu ma uit
si eu ma scol tarziu, cand e necesar sa ma scol devreme pun ceasul sa sune si dupa ce suna el de nebun vreo juma de ora fara sa-l aud, se opreste singur si eu dorm in continuare, sau il opresc si adorm in secunda urmatoare. noroc ca nu locuiesc singura si are cine sa vina sa ma trezeasca dupa ce nu mai suna ceasul.
Buna.bine mersi de intreb.superba.1eu nu ma uit la aia .insa ma uit la happy tree friends 2. 7 juma .scoala nene sc . buna dimi si tie.