Aiurea,am o senzatie aiurea sentimentala
grea singurătatea?
Mai aiurea e cand placi pe cineva si nu-i poti spune asta pentru ca te-ai comportat ca un porc cu ea
wow, ray place pe cineva. nu erai tu timpul dificil care zicea mereu că nu se îndrăgostește și că vrea pe cineva doar pentru sex?
Inimi nu-i te poti opune asta e, nu mereu vreau sex nu sunt chiar asa obsedat sexual ce naiba mai si dorm sa am putere, plus ca am mai scris ca avem 2 nevoii sexul si iubirea ca nevoi fundementale sociale umane
înțeleg, dar erai genu care nu credea în femei. în fine, sper să-ți rezolvi problemele. deși nu arăți, știu că ești un băiat bun.
Sufer de obsesie compsulsiva sunt starii in care ma exprim prea obsesiv si negeativ,am gasit multe persoane pe aici care au acest sindrom nu e este usor sa stii,a crede are mai multe intelesuri, de exemplu daca o femeie imi spune ca se numeste alina doar nu o sa i cer bulentinul, depinde de fiecaresiatuatie, eu am spus ca numai cred ca iubire si ca o fata poate fi sincera si serioasa, cei drept ofata m-a facut sa exagerez in ultima vreme
înțeleg
E naspa daca spui ca sunt baiat bun, pentru ca voua nu va plac baieti buni, trebuie sa imi tatuej corpul cu semne satanice sa vada lumea ca sunt rau
ba nu e așa, de ce generalizezi? adică pe o parte ai dreptate, sunt prea multe care își doresc alte chestii, dar asta nu înseamnă că toate sunt la fel, cum e și în cazul vostru. nu trebuie să îți faci vreun tatuaj trebuie să fie cineva în lumea asta și pentru tine, și o să apară la momentul potrivit.
La toate va plac curvari, baieti nebuni si rai pai vad eu cu ochii mei asta, baieti cuminti in freindzone
zici asta pentru că n-ai întâlnit persoanele potrivite. repet, nu generaliza.
Adevarul e ca baieti cuminti sunt plictisitori o spune partea mea feminina sa spun asa
ești mai încăpățânat ca mine o să apară cineva într-o zi și o să te facă să-ți schimbi părerea asta.
Ok
Mai aiurea/singur/prost/dubios decat m-am simtit in cei 20 de ani de-i duc in spinare...+- incert de viitor si ce decizi sa fac/cum ma vor afecta pe termen lung/scurt.