| AmFostOdataEuOBaba a întrebat:

Ce mai faceți „locos y locas"? M-a cam luat pandemia tasteovirusului.
Citeam aici și mi-a venit o întrebare.
Credeți că prietenia dintre o fată/femeie și un băiat/bărbat poate să existe?
Adică, mdeah toți o să zică, nu și nu știu ce, dar gândiți-vă bine. Chiar cu toți prietenii voștri de sex opus v-ați „tras-o"? Pentru că da, am mai citit întrebări pe TPU și ziceau că nu poate exista, așa că vin eu din nou ca să vă cer părerea.

15 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Cum sa zic ca nu, sau ca nu stiu, normal ca poate sa existe! Prietenia poate fi intre oricine si oricine atat timp cat oamenii aia au ceva comun de facut, de discutat, daca exista si partea afectiva ca prieten, deci nu doar ca ne ducem la piscina impreuna dar sa imi zici cand ai o problema, sa iti zic, sa incercam sa ne ajutam unul pe altul.

Fara legatura ca exista sau nu atractie ca iubiti. Cine zice ca nu, nu are nici o baza, e total aiurea. Sau o zice ca ei au in cap doar sex, si daca nu iese, nu mai are sens sa stea de vb cu aia, ca si cum totul s-ar invarti in jurul sexului. Adica vad ei in femeie doar un obiect sexual, sau o femeie la un barbat, il vede doar sexual, iubit si atat.

| Wr3nch a răspuns:

Eu cred ca da. Am o gramada de prietene si spre nefericerea mea nu am facut sex cu niciuna din elelaughing

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru Wr3nch):

Suntem în aceiaș situație laughing laughing dezavantajul meu să-i zicem așa e că în ultimii 3 ani să zicem m-am pus să învăț spaniola, și am mai mulți prieteni care vorbesc spaniolă și sunt în alte părți ale lumii așa că... tongue

| Celcestietot a răspuns:

Dar bineinteles, ca doar nu suntem asa salbatici (cel putin unii dintre pamanteni)!

rolling on the floor

| OldSoul a răspuns:

Acum ceva ani as fi spus ca nu, dar acum daca ma intrebi, zic ca da.
Adic, pana la urma, nu poti sa ai o relatie cu toate persoanele pe care le placi si care te plac.
Uneori, iti place de o persoana, dar nu pe deplin, alteori iti place de o persoana, dar are deja partener, si uite asa, cred ca poti considera relatia respectiva ca o prietenie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru OldSoul):

Păi dacă îți place de persoana aia nu e prietenie laughing
Prietenia e aia că între doi tipi. Și nu prea se aplica la o relație cu sexul opus.

| OldSoul a răspuns (pentru anonim_4396):

Inteleg ce zici, insa eu am cam trecut de la stadiul ala laughing

De la a place o persoana pana la a o iubi (sau a fi impreuna cu ea) e cale cam lunga, cel putin la mine laughing
Sunt multe persoane care-mi plac, dar asta nu inseamna ca trebuie sa vreau/sa am o relatie (in adevaratul sens al cuvantului laughing ) cu ele, iar daca nu vreau/nu am o relatie cu ele, nu inseamna ca nu trebuie sa mai pastrez o prietenie sau o legatura cu ele, asta daca nu imi iau o nevasta geloasa rolling on the floor

Nu mereu, o persoana care iti place (poate pentru moment), e o persoana de care ai nevoie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru OldSoul):

Eh probabil ar trebui să-mi schimb unsernameul in BetaAttitude. laughing Bine că trebuie să-ti câștige relația, daca ii te oferi pe tava se plictisește rapid. happy
Păi asta voiam să zic, nu exista prietenie, cel puțin unul vrea mai mult decât vrea celălalt, "eu" daca vreau o relație cu ea, ea nu vrea să aibă o relație cu mine, dar vrea cu alții care nu vor cu ea laughing și e un cerc ce tot se repeta la nesfârșit.

| OldSoul a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu trebuie trebuie sa-mi castige relatia, o relatie nu e un premiu.
Mai mult conteaza sa am o conexiune cu persoana respectiva, sa am ceva chestii in comun, si sa fiu pe deplin "atras" de persoana respectiva.
Daca nu exista chestiile astea e foarte posibil ca in viitor sa apara monotonia (mult mai devreme).

Cat despre ultima parte, cea in care o persoana vrea mai mult decat celalalt laughing Ei bine, la mine e fix invers, cu persoanele respective incerc sa pastrez o prietenie laughing Gen, cine stie ce o sa fie peste 5 ani laughing

| StrongHeart a răspuns:

Locas y Locas? Mexic,tu esti,acolo?
Normal ca exista,plus ca sexul e sex,ai facut sex te simti eliberat si te detasezi de persoana care a participat la actul sexual, unii o considera ignoranta, indiferenta, altii spun ca asta e viata, daca poti sa te abtii esti cel mai puternic pentru ca ai puterea de abstitenta de la sex pe care nu o au 90% din oameni care sunt dependente de instictele primare.
Oricum,ce intrebi tu,da exista,da se poate,da, e foarte greu, dar la urma urmei suntem oameni nu animale, deci se poate, da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că există.
Binenteles că am cunoștințe fete care sa nu fiu interesat de ele din anumite motive, fie că au prieten și le respect prietenul de aia nu mă bag pe.ele, fie că sunt colege și mai păstrez legătură, dar nu vad nici un sens în care sa mă apropii de o fata foarte mult fără să vreau și sex de la ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca poate sa existe.Si dacă totuși mi-am tras-o, cum spui tu, cine zice ca aia nu mai e prietenie? Daca nu e iubire, nu văd o alta etapa intermediara.

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru anonim_4396):

Clar că-i prietenie, dar ziceam că...cel puțin am vrut să transmit că dacă ai prieteni de sex opus asta nu înseamnă că trebuie să „ți-o tragi" cu toți, de exemplu dacă ai un/o „prieten/ă de familie" de vârsta a2-a sau a3-a, urât/ă etc etc...

| anonim_4396 a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Tu nu poți sa ai un prieten de vârsta a 2-a.Sau a 3-a.
Prietenii sunt compatibili si in funcție de vârsta.Prietenia cere interese comune, pareri similare(in anumite aspecte), hobby-uri comune.De aici si o diferenta mică de vârsta.Nu prea văd cum s-ar putea concretiza o prietenie reala între o pers de 20 si una de 60.
Nu, nu trebuie sa ți-o tragi cu toți prietenii de sex opus.Dar nici nu e neapărat ca singurul motiv pentru care nu ți-o tragi cu ei sa fie faptul ca sunt urati sau ți-ar putea fi bunici.

| Helper07 a răspuns:

Am ajuns intr-o societate in care daca vorbesc doua persoane de sex opus si de varste apropiate, se presupune ca sunt impreuna. Eu cred ca aceasta societate e extrem de perversa si dezgustatoare. Nu stim sa iubim, stim doar sa f*tem. Dar fenomene pe tema sexualitatii vor tot aparea si se vor amplifica mult de acum incolo.