Sunt izolat cu puterea lui Dumnezeu. Pot merge printre cei contaminati si sa ies biruitor. Acum pe bune, ce este cu panica asta?!
Aveți net la ospiciu?
Eu cum sunt in personal am internet, chiar nelimitat, știi și tu asta, căci ești pacientul meu! Ai uitat, nu mai știi unde ești? Cu o asemenea atitudine nu îți vom mai da drumul niciodată !
Sigur, am dat 500 de lei pe o masca, m-am dus in kaufland si am golit rafturile cu conserve, faina si ulei, am mintit managerii ca am fost in Italia luna trecuta, ca sa primesc concediu 2 saptamani. Viata merge bine, a ta?
Bună idee, boss, eu n-am făcut nicio provizie și acum mi-e frică să merg la cumpărături. Săptămâna trecută am căutat 2 zile mălai prin tot orașul, nenorocirilorrrrrr
Sa stii ca a fost un caz asemanator.
Un roman a mintit medicul ca venea din Italia, pentru a primi concediu medical.
Il parafrazez pe medic "Treci la munca, ca nu ai nimic".
Se practică mai nou. De panică.
Ca să nu ne fwtă coroniţa.
Aaa... Pai de ce nu ai zis asa. Acum cea mai amuzanta gluma este sa te duci in Kaufland si sa vorbesti italiana, sau in orice alta zona aglomerata.
M-am imprietenit cu un student asiatic. Vom invata cateva cuvinte din limba chineza, ca sa purtam o conversatie in Mall.
Nu trebuie să faci efortul de a învăța chineza, poți spune chingchongchung în autobuz dacă vrei să vezi cum e să ieși pe fereastră.
supadeceapa întreabă: