Pai nu e bine sa mergi la solar pentru ca apar probleme la nivelul pielii, in cele mai grave cazuri, cancer. si in opinia mea cremele autobronzante sunt cam lame.
Eu am incercat toate cremele autobronzante, chiar toate care sunt pe piata sic are se gasesc pe site-uri specializate in machiaj teatral(daca cumva transpiri sa nu curga:d)si sunt ok pentru 1 saptamana ca dupa aceea se duce si ramai patata(arata foarte urat, ca si cum ai fi murdara). Solarul, sa zicem ca mergi cam o data la 2-3 saptamani pana ce primesti bronzul pe care ti-l doresti. Daca continui sa mergi si dupa ce ai culoare dorita pielii e deja putin exagerat(pentru mine)
Eu m-am bronzat super calumea(m-am facut neagra:X) doar in cateva ore... a fost o zi cu soare, am iesit in curte si am stat vreo 3 ore la soare. E drept ca prima zi am fost un pic rosie, dar a doua zi m-am facut neagra.Nu am folosit nicic o protectie solara, doar apa cu care m-am udat tot timpul
Eu am un ten destul de bun ca ma prinde repede soarele si ma inrosesc doar prima data cand stau la soare in acel an
RAY întreabă: