zic că unii sunt efectiv "bătuţi în cap"
însă alţii sunt mai mult decât okay
Lumea evolueeaza, este firesc ca generatiile actuale sa fie diferite de cele anterioare, asa a fost de la inceputul evolutiei si cu siguranta vor apare modificari si in viitor
Salut! Cred ca tehnologia i-a transformat in niste dependenti. Daca nu au telefon performant mor.Parintii,ca sa mai scape de ei, le pun in mana gadget-uri si ei nu se mai pot dezlipi de ele.
Mai cred ca nu sunt responsabili.I-au scoala ca pe o joaca si unii se trezesc la relitate, altii pica bac-ul cu gratie.
Mai e si lipsa de respect.Sunt unii care vin si fumeaza la blocul in care stau pentru ca este mai dosit si nu-i vede nimeni si rad tare la 1 dimineata.
Concluzie:n-am o parere buna.
E o generatie care nu mai stie sa se distreze cum ma distram eu pe vremuri (1996). Nu cred ca stiu cum e sa ai in fiecare zi julituri in genunchi, coate, sa mergi sa "lucrezi" (la tara vara ma refer) pentru oameni pentru niste maruntei sa iti iei de rontait ceva. Nu stiu decat sa aiba cat mai multe gadget-uri in jurul lor si nimic mai mult
A fost o data asa acum toata lumea se "Joaca" pe fb. pupatul reciproc in dos se cheama
Prea multa tehnologie! Tehnologia a evoluat, creierul a scazut! Pacat de noi si de viitorul nostru si al copiilor nostri!
bestialu96 întreabă: