| Anonim_9586 a întrebat:

Ce mananca broasca testoasa

6 răspunsuri:
| julliano a răspuns:

Se hrăneşte cu ierburi, fructe, insecte, melci şi viermi pe care le taie cu marginea ciocului.

| stealthb a răspuns:

Depinde daca e de apa sau de camp. Eu am avut si de apa si stiu si pe cineva care are de camp. Cea de apa o puneam intr-un lighian cu apa si ii dadeam bucati de carne cruda. Cea de camp mananca frunze de papadie si pastai de fasole fragede. Ca sa-ti dai seama, cele de apa sunt mai hidrodinamice... mai plate. Cele de camp sunt mai 'cocosate'. Succes cu ea(sau el)!

| alexandra14 a răspuns:

Hrana lor constă in mancare cumparata de la petshop special pregatită pentru ele si din niste viermisori foarte subtiri si lungi(tubifex)pe care ii gasesti in p-ta Obor; pot sa primescă mere taiate cubulete mici, morcovi si bucati de salata.Nu toate broastele testoase se hranesc la fel(unele sunt mai pretentioase de cat, altele sau pur si simplu nu mănâncă morcovi sau merele sau salata). Nu este o regula in ceea ce priveste hranirea lor, ca aceasta sa se faca numai cu anumite alimente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o broasca testoasa asemanatoare a celei stelate si una de florida, dar cea stelata nu mai vrea sa manance de 2-3 zile.Va rog sa-mi raspundeti si mie daca imi cititi mesajul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viermi de balta

| PuMa_5271 a răspuns:

E destul de bun raspunsul lui stealthb. Bravo!

Întrebări similare