Si cum definesc aia saracia - cine are mai putin bani decat ei probabil, nu? Asta e o tampenie, poti spune ca toti cei care nu manaca la restaurante de 3 stele Michelin sunt saraci si toata mancarea pe care o gasesti prin alte locuri e pentru saraci. Nu exista mancare pentru saraci, cei cu adevarat saraci nu isi permit nici macar o paine probabil.
Mâncarea e mâncare.
KFC și la MC in SUA într-adevăr mănâncă saracii și homelessii dar asta pentru că e foarte ieftin
De-aia nu mai pot eu de ce considera alții că e mâncare pentru săraci. Crezi că alte griji n-am?
Nu cred ca este mâncare pentru săraci,pentru ca fiecare ingredient,fruct,leguma sau carne este folosit intr-un preparat ce poate fi fastuos.
Da, se poate sa fie mâncare făcută mai simplist, sau pe bani mai putini, dar nu înseamnă că e pentru săraci.
Uite Ruby spre exemplu ce are bani, adora cartofii prajiti.Un preparat pe care si-l permite aproximativ oricine.
Legat de mâncarea de la fast food, sincer nu cred ca are cum sa fie pentru săraci având în vedere ca doua bucăți de pui, 3 cartofi prăjiți și un scuipat de sos depășește 50 de lei.
Nu stiu ce intelegi tu prin "mancare pentru saraci" dar daca te referi la mancare ieftina orice mancare pe care o prepari în casă. Ieși mult mai ieftin așa decat daca o cumperi preparată
SMA întreabă: