Friptura(din carne de porc, vita, pui sau curcan, ceea ce preferi) cu garnitura din legume la cuptor sau cartofi natur ori piure cu salata de muraturi. Se pun si sarmale in foi de vita sau varza si carnati de casa, din carne de porc.
Http://sarbatori.gustos.ro/
Http://feminin.netul.ro/......romanesti/
http://www.info-ghid.com/......iun-s.html
http://gastronomie.ele.ro/......-a528.html
http://dobrinisabela.blogspot.com/......le-de.html
http://www.craciun-fericit.ro/retete.php
http://www.reteteculinare.ro/
http://www.ziare.com/......opa-202037
http://www.pofta-mare.ro/retete_craciun_index.php
http://vezistereo.com/mancaruri-traditionale-de-craciun-retete
http://www.vacantepensiuni.ro/articole/categorie-13/Craciun_2009.html
http://sarbatori.gustos.ro/......uropa.html
andra1elena întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Alina_5575 întreabă: