Dupa mine ar fi Davidoff alea negre da nu mai stiu cum le zice, daca tragi un fum din alea iti scuipi plamani
Kent, am ramas fidela marcii. Cele mai tari sunt Winchester, Viceroy si Marlboro rosu. Pe cele fara filtru nu mai are rost sa le enumar.
Cele mai tari tigari existente pe piata Romaniei(parere personala), sunt Kent 100'S, Marlboro Red si Carpati sau Plugarul, ultimele 2 fiind tigari fara fitru!
Cele mai tari tigari existente pe piata Romaniei(parere personala),sunt Kent 100'S,Marlboro Red si Carpati sau Plugarul,ultimele 2 fiind tigari fara fitru!
Iti spun ca tigarile Carpati...de-alea fumeaza bunicamiu si totusi are o varsta destul de inaintata......stiu de la el ca sunt cele mai tari tigari succes la fumat
Malboro red sunt cele mai tari, dupa ele sigur faci sigur cancer la plamani.
@dulce Mda, eu voiam sa ma las de fumat, dar nu pot... Voiam sa aflu si eu ce fumeaza lumea pe aci pe TPU
Mai bine fumeaa ceva slab ca sa nu faci cancer la plamani prea repede... eu de la kent 4 si 8 ametesc repede si de la nanotek imi vine greata can ajung la jumate.
Kent 8... iar o perioada am fumat pall mall slims menthol...de ceva timp vreau sa ma las de ele dar nu reusesc...intr-o dimi ma voi trezi cu o vointa suprema si voi zice: stop!
Malboro Rosu.
Si eu am fumat si am spus ca nu ma mai pot lasa de tigari, dar m-am lasat.
Odata ce incepi sa fumezi deja corpul tau se obisnuieste cu nicotina si de la un timp o sa aiba nevoie de ea. (dependenta)
Daca de tigari nu te poti lasa inseamna ca esti un om slab.
Tigarile iti dau o placere dar cu urmari deosebit de grave.
Cei ce le fabrica oare de ce scriu pe ele ca dauneaza sanatatii? (pentru ca stiu cat de periculoase sunt)
Dar ce nu face omul pentru bani?
Eu fumez de vreo 7-8 ani si am in prezent 22 ani.La inceput am fumat PallMall si Winston(cele mai naspa dupa parerea mea, atunci imi placeau); dupa care am incercat cam toate marcile ce le gaseam pe la tarabe.Acum fumez Djarum Black, Davidoff Magnum sau Pueblo(is mai scumpe dar sunt mai bune, v-a sfatuiesc sa le incercati).
pam0pam întreabă: