Mai bine prefer sa rezolv 1000 exercitii la matematica, decat sa invat la istorie, sunt la liceu, la mate-info, iar istoria de aici e plictisitoare. Mi-e dor de clasele 1-8, chiar daca nu imi placea istoria, loam 10 deoarece profesorul era batran si nu isi mai batea capul cu noi
Si eu la fel . Jur ca as da si fizica pe istorie...
Proful meu e un tacanit -.-. Ma plictiseste total.
In ce clasa esti, si la ce profil? Eu sunt in clasa a 12-a
As vrea eu sa fiu la liceu.
Sunt intr-a 6 a. Dar crede-ma, e prea plictisitor .
Nu mi-a placut clasa a 6-a niciodata, imi amintesc ca in clasa a 6-a am loat primul meu 4 si tocmai la matematica deoarece am spus din greseala la o problema mare in care aveam numai inmultiri 9 ori 9 = 81 esti un prost nr unu, i-am spus unui coleg care ma enerva si am loat 4, am plans ca proasta.
Eu am luat primul meu 5 la fizica anul asta . A fost asa mirific.
Si, ai tai nu au zis nimic?, parintii mei m-au certat putin cand am loat 4, dar l-am indreptat cu vreo doi de zece si noroc ca am loat 9 in teza.
Cine le-a zis parintilor?))
Mai bine le spui, poate la sedinta cu parinti o sa le spuna parintilor tai
A fost deja si nu s-a intamplat nimic :d. Oricum, cui ii pasa de notele la fizica?! Deja am un 10 peste nota aia si e ok .
Felicitari
Nu-mi placea matematica, fizica si nici istoria. Nu uram si nu urasc nicio materie, totusi, mi-a displacut profund latina, mai ales ca-mi strica toata media.
Eu am o ora de latina pe saptamana, ce bineeee, si doua ore de istorie, ce rau pentru ca si mie imi strica media.
Eu aveam 2 si dadeam si teza groaznic, la istorie macar ne dadea note mari
Dintotdeauna am urât istoria.Dar acum cu noul prof îmi place.Ora, nu materia
Istoria, fizica şi chimia le urăsc din tot sufletu'.
Fizica imi place, chimia e plictisitoare, imi place doar cand ne-a aratat reactii cu acid sulfuric, si un coleg mai retardat a dat cu acid sulfuric pe telefonul unei feteiar restul e,, istorie,, :-&
In ce cls esti?
A 8-a.
Mie mi-a plăcut foarte mult istoria. Materia mea preferată. În schimb n-am suporta matematica. Tocmai de asta am fost la profil filologie.
Am vrut sa dau la filologie dar mi-au zis niste prieteni ca se da teza la istorie, asa ca am renuntat.
Nasol... Adică, ştii... Poţi să înveţi. Nu e chestie de gândire ca la matematică.
Matematica fizica si geografie nu le sufar // cele mai handicapate materii.Chimie mai e cum mai e dar fizica e penala rau